Dün akþam saat 18.15 de bugünün tavan fiyatýndan emir vermiþtim emirlerin bir kýsmý gerçekleþmiþ bir kýsmý bekliyor
M2003J15SC cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün akþam saat 18.15 de bugünün tavan fiyatýndan emir vermiþtim emirlerin bir kýsmý gerçekleþmiþ bir kýsmý bekliyor
M2003J15SC cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demekki sirada sen varsin
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Halka arzlarda kredi vermiyor araci krumlar diye biliyorum. Dogru mu. Yani kredi limitini kullanamýyorsun ?
Ytd
18.903.450..tavan da bekleyen..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Maalesef gelmedi, parçalý emir vermiþtim 5 dk arayla,18.15 de verdiklerim gelmiþ 18.20 de verdiklerim iptal olmuþ,almak çok zorM2003J15SC cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün akþam deðil de önceki akþam almak isteyenlere verdiler. Keþke yazsaydik diyorum ama keskelerle olmuyor. Satýþýn azalmasý da tabiki olumlu. Bir grup yüzde 30 bana yeter dedi çýktý. Ondan alan da bizimle beraber kazansýn. Ha elimizdeki 3-5 lot ne kazandýrýr orasý da tartýþýlýr.
GM1910 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Yer Ýmleri