Bu muhterem gercekten halka arz gelirini 7.80'den dolara mý dönmüþ?
Burhan Baþar'ý da zaten pek gözüm tutmadý.
Bu muhterem gercekten halka arz gelirini 7.80'den dolara mý dönmüþ?
Burhan Baþar'ý da zaten pek gözüm tutmadý.
aynen döviz almýþlar.bu kagýdýn gitmemesinin tek nedeniolabilir pahalý arz etmiþlerdir. yoksa neden gitmesin kagýda giren spek yok
Kervannn yemezler
1 uye sýfýr ziyaretcý arzum tavan oldu dýye buna gelýrler býrazdan burasý dolar demedý deme![]()
Pehh, gelseler ne olur! Ýþi bilmeyen bir sürü insan mevcut bu hissede. Haftalardýr izliyorum, haftalardýr tokat yiyenin haddi hesabý yok. Ayrýca, bu tahtada bariz filler tepiþiyor, bu resmen belli. Dolayýsýyla, karýncalarda arada eziliyor. Þuna bak, alan kurumlar küçük yatýrýmcýlarýn kümelendiði aracý kurumlar olan HALK YATIRIM, ZÝRAAT YATIRIM, VAKIF YATIRIM. Tokat yemeyi alýþkanlýk haline getirmiþ kurumlarda yok deðil, INTEGRAL YATIRIM, INVESTAZ, OSMANLI, ALAN YATIRIM, STRATEJÝ MENKUL. Uzun lafýn kýsasý, bu tahta henüz dengesini bulamadý. Dengeyi bulana kadar da, al-sat yapayým diye düþünürseniz tokadý yersiniz. Ha unutmadan, takas daðýlýmýnda birinci saýrada EMEKLÝLÝK YATIRIM FONLARININ olduðu bir hisse ne yapar eder onu da size býrakýyorum (sakýn bana emeklilik fonlarý uzun vadeli yatýrýmcýdýr martavalý okumayýn, gördük CIMSA' da ne kadar uzun vadeli olduklarýný).
Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
Kervannn filleri de hizaya getirir elbet bu devran.
Ýþi bilen MAHÝR kiþileri gýpta ile bakmamak ne mümkün. Benim gibi 17.48+2 den yapýþýrsan her yerden tokadý yersin.Akýl kýtlýðý
zor zanat vesselam.
Yer Ýmleri