Geçmiþ olsun iflah olmaz bu hisse. Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Geçmiþ olsun iflah olmaz bu hisse. Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
Bu hareketlerle brüt takas eli kulaginda olsa gerek. Hareketler cok fýrýldak niyetleri ky yolmak artik anladýk.
Döve döve de zorla mal alýnmaz ki seve seve gönülden olsun her þey adýmýz sevda yüklü kervan bizim.
Kapýyý da kapattý artýk heç soðuk neyin girmez önümüzde yaz nasýl olsa tutmayýn gayri bu develeri.
merrill'in 167 bin lotu kaldý onu da yarýn satarsa ardýna yükseliþ beklerim.. hadi bakalým þekerci yüzümüzü güldür.
17,48+2 maliyetli hisseyi yaklaþýk iki buçuk ay sonra 14,25-1 den sat. Beþ gün sonra 19,99+2 maliyetten tekrar al. Bugün 17,10 tekrar sat. Yetmedi bu kaðýt çok iyi olacak en az 7 hafta tavan tavan gider diye 18,10 dan tekrardan al. Yabancý görünümlü Z.Yaðlý nur yüzlülere kazandýrmak sevaptýr diyerekten avunuyoruz.
Akýl kýtlýðý zor zanaat vesselam.![]()
Þirketimizin 29.12.2020 tarihinde yapmýþ olduðu "Yatýrýmlar Hakkýnda Bilgilendirme" baþlýklý KAP bildiriminde bahsettiðimiz 5. Jelly üretim hattýmýzýn yatýrým süreci tamamlanmýþ olup hattýmýz devreye alýnmýþtýr. 5. Licorice hattýmýzda olduðu gibi 5. Jelly hattýmýzýn da %90'ýn üzerinde kapasite kullaným oraný ile üretim yapmasý planlanmaktadýr. Bu üretim hattýyla beraber Jelly kategorisindeki üretim kapasitemiz %26,5 oranýnda artacaktýr.
Yatýrýmlarýmýzla ilgili geliþmeler oldukça kamuoyu ile paylaþýlacaktýr.
Saygýlarýmýzla,
Hayýrlý olsun...
son günlerde piyasasýný bozan bir kaç aracý kurum var resmen test merkezine çevirdi tahtayý seans içinde eksi 3 lerden alýp artý 3 yapýyor ve bunu 300 bine kadar lot alarak yapýyor çok hýzlý bi þekilde malý boca ediyor bunu yapan kurumlar eskiden gedik yatýrým yapardý sanýrým orada eskiden çalýþan ercan bey þimdi phlip de çalýþýyor ayýný hareketleri yapýyorlar birde twitte felan yazýyor youtubede kanalý vardý bi zamanlar adamlýktan bahsederdi tabi benim ki þüphe ve tahmin elimde kanýt yok eðer o deðilse AF etsin ama kurum da baþka bi çalýþandýr netice de phlip yapýyor bu hareketleri
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Z.Yaðlý ya da her kimse, elinden geleni yapaz ÝSE hatýrým kalýr... Bekleyip görelim. neler olacak????
Yer Ýmleri