Hedef büyük olmasa bu kadar top çevirmezler elbet. Sabýr ve inatla bekleyeceðiz.
Sahrada deve üstü yolculuðun keyfini çýkarýn.
Hedef büyük olmasa bu kadar top çevirmezler elbet. Sabýr ve inatla bekleyeceðiz.
Sahrada deve üstü yolculuðun keyfini çýkarýn.
Aynen zagor onlarýn hedef büyükse bizimkide küçük olmayacak elbet dümenciler hisseleri toplayamýyorlar millet kerizmi burdan versin hissesini 25 çekmeden tek lot toplayamazlar güyalý iþler yaparlar böyle endeks der grafik der derde der bizde deriz ondan sonra sonuçta elinde milyon lotu olan düþünsün azdan az çoktan çok gider. Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir
güya 16,81 desdeði çalýþmadý 16,23 desdeðine gidecek birazda orda oyalanýr iþde dümenciler
Spek bir yandan,
Kýskanan dýþ güçler bir yandan,
Hiçbir þeyden çekmedi dünyada,
KY den çektiði kadar.
Yazýk oldu mirim.
Kervan efendi ye
Mesele vizyon, bedelsiz, kar payý falan da deðildi öyle
To be OR not to be kervan için
Anmazdý AMA bademin çiçek çocuklarýn adýný
Günahkâr da sayýlmazdý
Yazýk oldu mirim.
Kervan efendi ye
Bir akþam uyudu;
Uyanmayýverdi.
Aldýlar, götürdüler.
Yýkandý, namazý kýlýndý, gömüldü.
Duysalar öldüðünü yatýrýmcýlarý
Lotlarýný helal ederler elbet.
Gecenin netameli kör saatinde
Uyanýverdi kâbus gibi rüyadan býçkýn Uyanýk Ali.
Kâbussuz, sürprizsiz bir hafta sonu dileðiyle....
Tanrý’nýn en büyük ve biricik özelliði zamandan azade olmasýdýr. Zaman bizatihi Tanrý’nýn kendisidir.
Haftaya piyasa müsaade ederse 20 üstü der bu kervan .
Þimdilik kalýn saðlýcakla.
Arkadaþlar (fazla yazan yýk ama belki okuyan vardýr..)
Ýyi bir firma olduðunu düþünerek uzun vadeli düþüncesi ile girdim, bir BEBEK HÝSSE olur beklentisi ile ... ilk izlenim; diðer yeni hisselere oranla kötü performansý var... acaba bu firma ‘o’ firma deðil, ne dersiniz...
Ben bir þekilde çok iyi performans saðlayacaðýný düþünüyorum ama sizler ne düþünürsünüz merak ta ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kötü ev sahibi mal sahibi yapar bu adilerin yüzünden kripto paraya girdim 7 24
Cumaya daha 4 gün var aceleye mahal yok.
Yer Ýmleri