Originally Posted by
Susam
Burdaki kesinlikle son yazýmdýr.
Sevgili SUSAM yolunuz açýk olsun. Emin olun ki, Size, o deðerli paha biçilmez yorum ve analizlerinize kendi adýma ben özleyeceðim. Neyse ki, ikinci veda yazýnýzda sayýlarla donatýlmýþ somut tespitlerinize, analiz ve yorum adýna söylenebilecek ne varsa bizlerle paylaþtýðýnýz için bir kez daha teþekkürlerimi sunarým efendim.
Biliyorum, ileri seviye zekalý, ufku ve geleceði önceden görebilen bilgeler EGOludur, Ýnanýyorum ki, biz normal düzey zekalýlar tolerans göstermelidir. Ancak siz yine de bazý insanlara kandýrýlabilir, zavallý yaratýklar olarak görüþünde olsanýz bile, yazýnýzda belirtmeseniz çok daha þýk olurdu. Býrakýn! insanlar baþkalarýnýn nasihatlarýyla deðil, kendi tecrübeleriyle hatalarýyla yüzleþsinler. Bunun daha kýymetli olduðunu düþünüyor bu acil kulunuz.
Kabul buyurursanýz acil kulunuzun bir önerisi olacak SÝZE. Lütfen güzel Türkçemizi bu seviyede katletmeyin. HOÞÇAKALIN deðerli Susam Beyefendi.
Ahh.. deðerli hayatýnýza ÝRONÝ kelimesinin önem ve anlamýný katmanýz dileklerimle. Ýkinci kez tekrar hoþça kalýn beyefendi.
Tanrý’nýn en büyük ve biricik özelliði zamandan azade olmasýdýr. Zaman bizatihi Tanrý’nýn kendisidir.
Yer Ýmleri