KRVGD Konsolide 2021/6 Aylýk
DÖNEM KARI (ZARARI): 109.191.213
Yýllýk Deð%:115
Ana Ortaklýk Paylarý: 108.361.099
Yýllýk Deð%:119
#KRVGD https://t.co/ypU5Nj4rFw
SM-A715F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KRVGD Konsolide 2021/6 Aylýk
DÖNEM KARI (ZARARI): 109.191.213
Yýllýk Deð%:115
Ana Ortaklýk Paylarý: 108.361.099
Yýllýk Deð%:119
#KRVGD https://t.co/ypU5Nj4rFw
SM-A715F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spkdan bu hafta onay cikmadi
SM-M215F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdilik beklentiler dahilinde devam ediyor. Yýlýn ikinci yarýsý olumlu sürprizlere gebe olacaktýr diye düþünüyorum. Mayýs ayýnda da belirttiðim üzere sabýrlarý zorladýlar, zorluyorlar, zorlayacaklar. Zira her yeni oluþum öncesi olduðu gibi. Firmada temel olarak bozulma olmadýðý sürece katýr inadý þeklinde [emoji846] sabredebilenlerin nihayetinde kazançlý çýkacaðýný düþünüyorum.
Bol kazançlar, saygýlar...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdilerin kayýp kasa sahipleri, 2 sene sonrasýnýn hazine sahipleri olabilir Sn. AliUyanýk[emoji846]. Hep beraber ayný gemideyiz, umarým sabredebiliriz. Bu konuda ben de zaman zaman sýkýntý yaþayabiliyorum ama burada dayanabildiðim kadar bekleyeceðim.
Genel kurulda gördüðüm, konuþtuðum kadarýyla Yön. Kur. üyeleri o güveni verdiler þimdilik. Yine de % 100 hiç birþeyden emin olamayýz tabi ki.
Saygýlar...
Bizlerin kýsa vade TRADE sevdasý olur. Deli karlar görmeye dayanamayýz, illaki erkenden hesabý kapatýrýz. Bizlerin bu zaaflarýndan yararlanarak piyasayý yapýyorlar. Ya uçuyoruz kaçýyoruz diye gazlýyorlar ya da öldük bittik ortamý yaratýyorlar, haberler servis ediyorlar ya gaza getiriyorlar ya da korkutuyorlar.
Amaç nedir? Bu evrede tarta tarta, deneye yanýla gidiyorlar, ne kadar shortcu döksek, stoplatsak, umudunu azaltsak kardýr kafasýndalar. Baþlangýç evrelerinde süzüle süzüle düþmece ya da bu oyalamalar ile inancý kýrýyorlar. Bizler shortladýkça baþkalarý (dikkat) longladýkça serleþiyor.
Felis silvestris
Trade dürtüsüne aldýrmadan inatla bekliyoruz, beklemeye çalýþýyoruz. Burada kalan 3 - 5 yatýrýmcýnýn ciddi bir sabýr sýnavý verdiðini düþünüyorum. Bundan sonrasýnýn geçmiþ 7 - 8 aya göre çok daha iyi ve yukarý momentumlu olacaðýný düþünüyorum.
Saygýlar...
17.40 bölünme 12.54 eder peki patron iki buçuk milyon lotus 16.60 kadar alacakmý
Yer Ýmleri