-
Buyuk petrol sirketleri yavas yavas batiyor
bakalim ne zaman iflas edecekler
https://srsroccoreport.com/the-blood...-oil-industry/
-

Originally Posted by
powerpc
parayı FED basar ve FED derin dünya devletinin bankasıdır. ABD hükümetinin para basma yetkisi yoktur. FED, ABD hazinesine tahvil karşılığı dolar verir, ne kadar isterse o kadar verir böylece derin dünya devleti tüm dünyayı olduğu gibi ABD yide kontrol eder. En son John F. Kennedy FED'i kamulaştırmak istemiş ve öldürülmüştü.
hayatiniz komplo
gerceklere dondugunuzde anlayacaksiniz herseyi de pek sanmiyorum
-

Originally Posted by
Ahmetg
hayatiniz komplo
gerceklere dondugunuzde anlayacaksiniz herseyi de pek sanmiyorum
uyu sen daha,abd halkı genelde ayakta uyuması ile meşhurdur. nüfusun %2 si ülkeyi yönetir.
-
EM lere yine doldur boşalt yapılıyor. bizimkilerde fırsat bu fırsat satışta. bu dolarlar yerine nasıl konulacak hiç düşünen yok.
-
Kuzey kore isi durup dururken cok isindi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bir borsa kitabından alıntı:
ekonomide aşırı basılan para önce enflasyonu azdırır peşinden faizi azdırır hatta bir noktadan sonra yan yana giderler, işin en kötü yanı faiz arttığı sürece dolar çıkmaz borsada önce düşmez sonrasında sert düşer
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak

duhul: eylül 2012
-
Amerikalılar uyur çünkü yedikleri onları uyutuyor
-

Originally Posted by
ACIBİBER
Bir borsa kitabından alıntı:
ekonomide aşırı basılan para önce enflasyonu azdırır peşinden faizi azdırır hatta bir noktadan sonra yan yana giderler, işin en kötü yanı faiz arttığı sürece dolar çıkmaz borsada önce düşmez sonrasında sert düşer
hala faizin artacağını sananlar var, akıl fikir diyorum. bunlar en acil zamanlarda bile faiz arttırmayan tipler,TL faizi hiç sevmezler. ben bu iktidar düşmeden faizin artacağına inanmıyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri