Eurolar gýcýr gýcýrmýþ, fabrikadan yeni çýkmýþ 0 km.
QE'ye tam gaz devam demek ki. Bunlar bu hýzla para basarlarsa ne Doçe batar, ne TL batar. Aslaným ECB.
Eurolar gýcýr gýcýrmýþ, fabrikadan yeni çýkmýþ 0 km.
QE'ye tam gaz devam demek ki. Bunlar bu hýzla para basarlarsa ne Doçe batar, ne TL batar. Aslaným ECB.
Börsianer
eurusd yükselecek ise
eur mevduat manasýz..(zaten faizi dolardan da aþþa 2 lerde sanýrým)
TL mevduat manalý..
0.50 deðer kazanan eur nun TL ye karþý manzarasý bu..
eurusd yukarý..
dolar aþþa euro yatay yatay aþþa hatta..TL nin durumu budur..
Para kolleksiyoncusuyum demiþsin..
Yalnýz para kolleksiyonun da seri nolarý önemlidir..
Misal TL lerde A serisi dýþýnda kolleksiyon deðeri yoktur..
Ne kadar çil olsa bile..
euro da durum nedir..?
TL'ye geçmek için mantýklý hiçbir senaryo yok ufukta. Ama siz bilirsiniz tabi.
EURO olur USD olur hatta altýn olur, her daim global kalmak en iyisi bence.
Sepet yükselecek ise bu Eur'dan kaynaklanacak. Sepet düþerse Eur da nasibini alýr.
Ben bu aþamada Dolar mevduatýný mantýklý bulmuyorum. Bu kadar büyük bir ralliden sonra yani. Döviz olacaksa Eur seçerim ben. Try þu anda belirsiz. Bütçe açýðý ve cari açýk ayný anda gerçekleþeceðinden (çifte açýk) kredi notlarýmýz bir tur daha indirilebilir. Try satmak isteyene bahane çok. Turizm de kötü gidiyor haberleri çýktý. Erken seçim de pastanýn üzerine konan kýrmýzý meyve olur
Syg.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
IMF 'ye göre Kadayýfýn hem üstü kýzarmýþ, hem de altý.
Yandý güzelim keten helva.
![]()
Diriliþ Ertuðrul Dizisinin Yapýmcýsý Mehmet Bozdað, Borsa Ýstanbul A.Þ. Yönetim ve Ýcra Kurulu Baþkaný Sn.Himmet Karadað'ý ziyarette bulundu https://t.co/izybSBIjd2
😂😂😂
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mart ayý için AB bölgesinde tüketici enflasyonu yýllýk bazda %1.5'a düþtü..daha önce bu rakam ECB'nin hedefi olan %2 idi..bu durum ECB'nin geri sarmasý açýsýndan risk oluþturuyor..
Lokomotif yavaþlarsa diðerleride yavaþlar..![]()
Yer Ýmleri