-

Originally Posted by
ayberk_08
Merakımdan soruyorum :
2001 Yılına benzer Ekonomik kriz çıkar mı ?
Cok daha kotusu cikacak gibi gorunuyor.
2001'de millet birbirine girmemisti, bu defa tezgah bu.
-

Originally Posted by
ayberk_08
Merakımdan soruyorum :
2001 Yılına benzer Ekonomik kriz çıkar mı ?
çıkarsa 2001 yanında oyuncak gibi kalır.....ama çıkarmı dersen bilemem. biz ekonomistler bu konularda hep yanılmışıszdır....aksi durumda zenginolurduk zaten...
-

Originally Posted by
HISIM
Ama dolar satin almanin neye ve kime hizmet ettigini iyi bileceksiniz.
Olur mu ya, TL. dusuyor, yatirimimi korumam lazim diyorsaniz, hic buralarda yazip denge menge sacmalamiyacaksiniz.
Bu lafları burada üç beş kuruşunu koruma adına dolara yatıranlara değil, doları bu ülkenin standart temel değeri haline getiren, yüz
milyarlarca dolar kredi alan, rüşveti bile yeşil paradan kabul eden, köprüde, otoyolda, hatta Hac yolculuğunda para birimi olarak kabul eden zihniyete söyleyeceksiniz...
Neyse.
Bana dedikleriniz bir işe yaramaz.
Ben duruma bakar ona göre hangi enstruman ehvense ona yatırım yaparım.
-

Originally Posted by
human01
yokya ayberk adam gibi adam...günahını almayın...sagıdeğer biri.
Bu forumda iyi bir cümle duymak oldukça mutlu etti. Teşekkür ederim
-
neyse herkese iyi geceler
-
Karadeniz ile uğraşmayın, az sonra Yönetici KARADENİZ gelir, ziyaret eder burayı..
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
-

Originally Posted by
guneysu
Karadeniz ile uğraşmayın, az sonra Yönetici KARADENİZ gelir, ziyaret eder burayı..

Allah razı olsun
-
Yönetimde bölgeciliğe HAYIRRRR!..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri