dolares 3,615x üstü düzeltme bitmiþ olabilir bence..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Apple da Cisco da vs. temizlikçi yok mu derler þimdi😂😂😂
Sent from my SM-A710F using hisse.net mobile app
dolares 3,615x üstü düzeltme bitmiþ olabilir bence..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Gururumuz arkadaþýmýz Mehmet Toner.
https://www.youtube.com/watch?v=ZRp-XZ12ync&t=913s
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bizim Darüþþafakalýlarýn ciddi bir kýsmý da yurtdýþýnda ve ABD de yaþýyor.
Durumlarý ve keyifleri iyi...
Bakýyorum da bir kýsmýnýn torunlarýnýn adlarý Türk adý deðil...
Bu beni çok incitiyor.
Kaldý ki bir ülkeye girerken pasaportunuzun ve dolayýsýyla sizin gördüðü itibar ülkenizin itibarýdýr.
Hele hele baþka bir kuyruða alýnýyorsanýz özel (!) bir durumunuz , konumuz var demektir.
ABD de yaþayan bizim Daçkalýlarý hemen hepsinin pasaportlarýnýn ABD pasaportu olduðunu tahmin etmek için kahin olmak gerekmiyor.
Bunlar artýk yavaþ yavaþ Türkiye ile olan baðlarý kopmuþ ya da kopacak insanlar.
60 yaþ üstünün gayreti ile Türk bayraðý ile toplananlar bundan 20 sene sonra o kuþak silinince ne dilleri kalacak ne de arada sýrada Türk gününde New York'ta caddede taþýdýklarý Türk Bayraðý...
Asimile olup gidecekler.
Bunu herkes biliyor.
sn. borayaþar , darüþþafaka ; yetim ve öksüz çocuklarýn sýnavla alýndýðý güzide bir kurumdur. Bu milletin baðýþlarý ile ayaktadýr. Eðer buradan mezun olanlara , bu kurumda vatan- millet sevgisi yeteri kadar verilemiyorsa çok yazýk.. Verilse bile bu çocuklar, hayata atýlýnca bir þekilde acýmasýz kapitalist çarklarda bu hale geliyorsa o zaman da yöneticilerin ayýbýdýr.
Ben çocuðuma tüm milli deðerlerimizi öðrettim. Dinini , atalarýný, tarihini çok iyi biliyor. Ancakkk .... insan gibi yaþamak mý yoksa milli deðerlere uygun sürünmek mi noktasýnda tercih yapmasý gerekirse birinci seçenektir. Nedeni ; insan gibi yaþamayý baþaran toplumlarda zaten finalde kendi deðerlerini de yaþatabilir. saygýlar.
KRÝZLERÝN BABASI TÜM HIZIYLA YOLDA..!
2001 krizi devlet borçlarýndan kaynaklanan bir krizdi. Devletin dýþ borç yükü çok artmýþtý ve devlet bu borcu çeviremez hale geldi. Fakat bugünkü durum 2001 borç krizinden farklý. Bugün kamu borcu olmakla birlikte asýl özel sektörün borcu ön planda. Dolayýsýyla biz kamu borcundan kaynaklanan krizleri çok net hissedebilirken ve krizler aniden oluyorken þimdiki sýkýntý zamana yayýlmýþ þekilde... Örneðin Türk Telekom’dan gelen borç krizi haberi gibi baþka sektörlerden de benzer haberler gelebilir. Kriz daha parçalý ama daha aðýr geliyor. Devlet 2001’deki borç açýklarýný IMF ile bir þekilde giderdi. Ama þimdi özel sektör krizi muhtemelen gelirse parçalý gelecek. Önce bir firma borçlarýný ödeyemediðini açýklayacak, daha sonra baþka bir firma... Adým adým bankacýlýk sektörüne yayýlacak. Devlet ise Avrupa krizlerinde olduðu gibi bir süre sonra bu batan firmalarý kurtarmaya çalýþacak. Onlarý kurtarmaya çalýþtýðý noktada da özel sektörün krizi devletin krizine dönüþmüþ olacak. Bizim almýþ olduðumuz geçmiþ dönem krizlerinden farklý bir kriz durumuyla karþý karþýyayýz...!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri