dolarcýlar üzgün dolarcýlar moralsiz gergin....
e haklýlar tabi.. yeni yýlýn ilk faiz arttýrýmý...arkasý gelecek beklentisi var...dolarlar yüklenilmiþ..
ilk arttýrým oluyor ve tüm dünya dolardan kaçmaya baþlýyor...
bu beklentilerle performans bu ise ..dünyada dengeler az deðiþmeye baþlarsa ne olur..sýkýntý panik..
fed projeksiydsahsddxx![]()
![]()
siz siz olun bir daha bu kelimeleri analistler ekonomistler sýk kullanmaya baþlarsa dolar almayýn.
dolar yönü için tek adres ; 16 nisan.
Þu jackie diye bahsettiðin kiþi midir..??
3.55 56 57 lerde bir posta dolar alýmý yapmayý düþünüyorum bende gelirse..3.58 de olabilir..
Ýlk atýþý yaparýz..kademeli al kademeli sat yapamazsan zaten iþin daha da zorlaþýyor..
fýrlar sa fýrlama þiddetine göre ya poz artýrýrýz yada eldeki ie yetiniriz..
aþaðý kayarsa kademeli alýma devam ederiz..
stratejim budur..hayýrlýsý bakalým..
Dolarcýyým. TL/dolar kuru umrumda deðil.
Çünkü dolar/tl ile trade yapmýyorum. Yaptýðým tradeler dolar/euro, çok nadiren de dolar/pound. Yýllar boyunca kaybeden, kaybettirmesi uzun vadede kesin olan bir para birimini longlamak için hiç bir geçerli neden yok.
3.30'dan, 3.20'den, 3.50'den dolar shortlayýp haþat olanlarý yanyana dizsem buradan bilmemnereye yol olur.
Gerek yok.![]()
doalrý alýp satýp kazanabilen varsa güzel iþ yapýyor
ben 2.90 lardan bu yana sabitim uzun bir sürede kýpýrdamayý düþünmüyorum
en uçuk kaçýk rakamýda ben telaffuz ediyorum
ister kafadan ister baþka bi yerinden atýyor diyin
ben sadece memleketin haline bakarak o rakamý telafuz ediyorum
bir halt olacaðý yok.
Yýlýn baþýndan beri full dolardayým ve geçici düþmelerle pozisyon deðiþtirmeyi düþünmüyorum moralim falan da bozulmadý uzun süre bu seviyelerde kalabileceðini düþünmüyorum zaten bir yýllýk dolar almýþtým bu sene kafamdaki rakam(4,5 üzeri)oluþmadan bozmayý düþünmüyorum hatta 3,58 rakamlarýna inerse alým yaparým diye düþünüyorum...Önümüzdeki yýllar yüksek enflasyon, yüksek faiz yýllarý olacaktýr diye düþünüyorum þu anda amacým para kazanmak deðil elimizdeki üç kuruþluk birikimimizi korumaktýr..nacizane fikirlerimdir kimseye yatýrým tavsiyesi deðildir..
Bu sayfayý bir süredir takip ediyorum. ...herkese selamlar..ama fiboda destek 3.55 civarý. Yrd.
SM-N9000Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu kadar dýþ borçla ya dolarý yukarýya sürecekler yada faizi artýracaklar. Baþka yolu yok..Özel sektörün devasa döviz borcu var...mecburen dövize saldiracaklar.baska yolu yok.
SM-N9000Q cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri