Originally Posted by
BORA YAÞAR
Ýktidara laf yok...
15 yýlda, elinde her türlü olanak, aldýðý aldýk, sattýðý sattýk, son derece olumlu bir dönemde dilediði kadar borçlanan, devletin elindekileri dilediðine dilediði fiyata satan, yol yapmayý lütuf ve hizmet sayan bir iktidarýn ülkeyi gatirdiði noktada, bizim elimizdeki üç kuruþu dolara yatýrmamýzý olayýn çözümü (ya da çözümlenmemesi) olarak deðerlendiren birinden burada diskur yemek bence hiçbir iklimde doðru deðil.
Ama bu konuda da bu yönetimden maðdur yaratmak amaçlanýyorsa, bu baþlýkta bunu yiyecek kiþi bulunduðunu sanmýyorum.
yahu bora bey bir tutturmuþsunuz maðduriyet maðduriyet ? piyasanýn içinde deðilsiniz eleðinizi asmýþsýnýz sorumluluk kalmamýþ inþaat sektörünü eleþtiriyorsunuz o inþaat sektörü ayakta tutuyorsa piyasayý istihdam saðlýyosa bunu kutlamak gerek ??
yani anlamýyorum bu nasýl bir bakýþ ?
okuyorum sizi bakýyorum döviz aldým þu fiyattan diyosunuz ben dehþete düþüyorum sevinç içindesiniz ben kahroluyorum, her yükselen 10 puanlýk artýþ bir atelyenin daha kapanýp 10 ailenin daha aç kalmasý demek !
bunlarý yazýp çizmeniz forumun büyüðü olarak hoþ olmuyor vebal alýyorsunuz ve yakýþmýyor
klavye baþýnda eðlenceye dökmüþsünüz þu eleþtirme iþini otomatik boyuna bombardýman ? durum bu, þimdi hayatýn tam içinde cebelleþen bizlerle siz bilmiyorum nasýl anlaþabileceðiz ?
zor
iyi günler hiç gerek yok yazýþmaya
saygýlarýmla
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer Ýmleri