Anlaþýldý...
Ersoydelta, artýk günaydýn dese, iki sayfa.
Ýlk yazýsýný bu kaçýncý alýntýlayýþý kariþtirdim...
Giderek de eklenme suretiyle uzuyor...
Anlaþýldý...
Ersoydelta, artýk günaydýn dese, iki sayfa.
Ýlk yazýsýný bu kaçýncý alýntýlayýþý kariþtirdim...
Giderek de eklenme suretiyle uzuyor...
Bunlarda mantýk ne gezer..!!
Ekmek elden su gölden..!!
Saldým çayýra mevlam gayýra...
LALE DEVRÝ SONA ERDÝ..!!!
TULUMBA'DA SICAK PARA KALMADI.!!!
BÜYÜK RESÝMDE TSUNAMÝ GELECEK....!!
DOLARDA YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK..!!
Borsa batakhanesine kimse bulaþmasýn..!!!
HAYIR'LI sohbete DEVAM..!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
ALINTI yapmadým sadece millet önceki sayfalara kadar bakmasýn uðraþmasýn diye ekran görüntüsü alýp resim olarak ekledim.rahatsýzlýk vermek deðil amacým aksine zaman kaybýna sebeb olmayýp küçük resim eklemek ancak resimler her nedense büyüyor.
Borsa` ya zaten akýl sýr ermez ama borsada dünden beri belli hisselerde (tabiki en baþta bankalar) oha ! derecesinde yükselmeler manipülasyon deðilse acaba nedir ? Bir tek mantýklý sebep söyleyin ki evet sahiden bu yükseliþ çok mantýklý diyebileyim.
Çalýþan her 100 erkeðe karþý kadýn çalýþan
Fransa:88
Rusya:87
ABD:86
UK:85
Çin:84
Japonya:75
Endonezya:62
TÜRKÝYE:45
Ýran: 23
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Manipülasyon deðil. Yabancýnýn pozisyonu önemli olan.
A-) Babalar malda ve borsanýn yükselmesi gerekiyor. Evet çýkarsa istikrar geldi denir borsa çýkar. Hayýr çýkarsa demokrasi kazandý borsa çýkar.
B-) Babalar nakitte ve borsanýn düþmesi lazým. Evet çýkarsa rejim tehlikeye girdi denir borsa düþer, Hayýr çýkarsa istikrar tehlikeye girdi denir borsa düþer.
Þirketler (bankalar ve büyük sanayi þirketleri) karlarýný arttýrýyor. Ortada reel bir kriz yok. Büyük paranýn pozisyonuna göre borsa düþer veya artar.
Siyasi olaylar ile ilgisi yok.
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Referandum öncesi ekonomi çok eyi havasý oluþturmak...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri