kapanýþý saðlam yapmýþlar
pazartesi evet veya hayýra göre hareket eder
salýdan sonrada her gün yukarý![]()
kapanýþý saðlam yapmýþlar
pazartesi evet veya hayýra göre hareket eder
salýdan sonrada her gün yukarý![]()
bir halt olacaðý yok.
Daha önce söylemiþtim bir daha söyliyeyim, piyasayý kendi ÞARK zihniyetleriyle, üç kaðýt yani bul karayý al parayý ile idare etmeye çalýþýrlarsa anca bu kadar oluyor. Bugün sokaktaki herhangi adama bile hesap kitap sormadan ülke varlýklarýný varlýk fonu adý altýnda teslim etsen , al bu parayla ne istiyorsan yap desen bu kadarýný yine yapardý. Günü kurtaracaðýz derken ülkenin geleceðini mahvediyorlar. Borsayý 2 hafta yaðma Hasanýn böreði hesabý ülke kaynaklarýný heba ederek yukarýda tuttun , eldeki dolarlarý bul karayý al parayý üç kaðýdýyla heba ettin eee ! sonra !.... Pazartesi güne hangi senaryo ile baþlarsak baþlayalým eðer bu kafada devam edeceklerse akýllý olan yatýrýmcý Tl de kalmaz. Dolar` mý, Ýsviçre Frangý, Pound`mu ne alýrsa alýr ve aldýklarýnýda gider güvenli þekilde korur.
Ne kadar sex'i paramýz varmýþ.
Önüne gelen.....
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakýn ben demiyorum zaten benim neye inandýðýmý herkes az çok anlamýþtýr, Ýsviçre Ubs analistleri demiþ ki referandumdan evet çýkarsa Dolar Tl karþýsýnda %3 gibi deðer kaybeder , faizler düþer , öte yandan Timoty Ash denilen zevat` ta evet sonrasý piyasada RALLÝ bekliyormuþ. Neysem isteyen istediðini beklesin zaten onlara giren çýkan olmayacak eni sonu, iyi veya kötü , TÜRK devletine, milletine olacak. Benim pozisyon belli , akýl ve izan ülkeye hakim olmadýðý sürecede ister zarar edeyim ister kar pozisyonum deðiþmez.
Kar eden yok... ya az yada çok zarar edeceðiz pozisyona göre...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlarýnki kaplumbaða ve tavþan hikayesi gibi... ilk 10-11 sene çok hýzlý gittiler. Sonra tüm kazanýmlarý çöpe attýlar...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri