Çarþamba gün Trump'ýn, çok beklenen, konuþmasý olacak.
Bakalým neler yumurtlayacak.
Popüler olma sevdasý çýok belirgin olan Trump, kamuoyu anketlerinde bu kadar geride kalmasýna tepki verecek diyenler fazla.
Þu anda Trump'a hayýr diyenlar 14 puan önde.
Bu da az görülen bir durum.
Eðer danýþmanlarýný dinler de piyasalarýn beklediði bir þeyleri verirse dolar kuru müspet etkilenir diye düþünüyorum.
Yok dolar endeksinin yeri iyi hatta biraz daha düþse iyi olur derse, konuþmasýný da ona göre ayarlar.
Biz de elimizdekilerle bir müddet kalýrýz.
Ne kadar derseniz.Dünya toparlanýrsa geliþmekte olan ülkeler de biraz nasiplenir.
Bizim, ülke olarak ekonomi olarak bir þey yapacaðýmýz yok.
Ülke dinamikleri her açýdan olumsuz.
2 aydýr neden dolar almayýn dediðimi þimdi daha iyi anlýyordur takip edenler.
tl bazlý Euro - dolar makasý 31 kuruþa çýktý. referandum öncesi 23 kuruþtu.
trump gitmeden dolara dokunmak üzer. üzmese de ahh be dedirtir keþke Euro ya da sterlin tercih etseydim dedirtir.
Keþke ülke dinamikleri ile düþse dolar.
Elin adamýnýn iki dudaðý arasýnda kur maalesef.
MB ne yapsa düþmeyen dolar bir adam bir twit atýnca, bir konuþunca düþüyor.
Düþtüðü yerde birkaç ay öncesinin %15 üstünde. Buna sevinir olduk.
dolardaki düþüþün tr ekonomisi ile alakasý yok.
tamamen trump kaynaklý..önümüzdeki dönem fed gerçekten fazlaca güvercin olabilir.
20 ocak 2017 trump in ilk günü daha halký selamlamadan, dolar çok pahalý bizi öldürüyor demiþti.
bunun üzerine dolar ile ilgili yorum yapýlmaz.
dolar tl ye karþý yine artabilir ama bu esnada Euro tercihi çok daha fazla kazandýrýr.
faiz arttýrsalar dahi sözlü yönlendirme yapacaklar..piyasa yaptýðýna deðil ne dediðine daha çok dikkat eder.
Abbas 2.90 olmuþ 3.90 gelmiþ 3.58 lere abbas yolcu diyorsun...Abbas bence gaz çýkarýyor. Sindirsin önce piyasa sonra yoluna devam eder
Yer Ýmleri