Borsa endeksi uzun vadede kaç dolarmýþ þu anda kaç dolar karþýlaþtýranýz daha rasyonel bir yaklaþým olur.
Birde ilave olarak thy hissesini 8-9-10 liradan alanlara yukarýdaki örneði vermezseniz iyi olur.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Borsa endeksi uzun vadede kaç dolarmýþ þu anda kaç dolar karþýlaþtýranýz daha rasyonel bir yaklaþým olur.
Birde ilave olarak thy hissesini 8-9-10 liradan alanlara yukarýdaki örneði vermezseniz iyi olur.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
O egeli ben deðilim
Yaw yükseði düþüðü mü kalmýþ artýk bu iþin?
Dolar alanlar al-sat, indir-bindir yapmýyor ki hala anlamamakta diretiyorsunuz. Kenef çukuru müptelalarýnýn geri kalaný da birazdan damlar buraya.
Burada dolar/altýn kovalayan adamlarýn çok azý bu varlýklara hisse muamelesi yapýyor. Hemen hepsi alýp üstüne yatýyor. 3.95 de olsa alýyor, 3.40da olsa alýyor. Çünkü TL'nin hangi kumarbazlar tarafýndan idare edildiði belli deðil. Bu kadar.
borsa endeksi 16 sene once 20 centti simdi ise 2.5 dolar yapmis bir 12 kat
amerikan dolari o zaman 1.7 liraydi simdi ise 3.5 lira. yani sadece 2 katina cikmis
yok sizin o hesabiniz hepten yanlis thy hissesini
2 lradan alanlar onun 1o liraya cikisini seyrettiler.
dolar 2, 90 iken thy 4 liraydi neticede kiyas eszamanli olmali degilmi?
uzun vadede thy yi 10 dan alanlar bile kazanacak
ama dolara bel baglayanlara birsey diyemem.
15 sene once dolar 1,7 liraydi simdi ise 3,5
15 senede yuzde yuz.
15 senede 10a 15e katlamayan hisse kaldimi?
dolar alanlar al sat indir bindir yapmiyorlarsa
uzun vadede yaptiklari sadece hamallik..
Dolar pacavrasida, onu matbaada basip dunyayi kendine kole eden sahibide batacak, biz dimdik duracagiz.
Benim sahsen boyle bir suphem vardi. Dolari hukumet ve bankalar birlikte kontrol edip hareket ettiriyorlar. Peki vatandasa surekli panik havasi pompalayip her gun dolar aldiranlar kimler?......Vatandaslar bir istisna eseri olarak bu defa hakli cikip kazanabileceklermi?....Dogrusu bu hususta derin suphelerim var.
Ülkenin yüzde 70 i dolardaysa ben tek birþey bilirim o dolarlarý epey bir sürece adama yedirirler. Maksat burda zamanýnda doðru pozisyonda olmaksa bana gore hane halký yanlýþ pozisyonda. Ýleride dolardan daha karlý olacak pozisyonlar var artýk.
En komiði de þu;
"TCMB Dolarýn deðerini bilerek yükseltti ki yurtdýþýndaki dolarlarýný getirip pahalýdan bize çakabilsin."
Oldu. Alkýþ. Bravo. Helal olsun gücü herþeye yeten TCMB'ye.
Herþeye pataküte zam gelmesi de kesin TCMB'nin planý dahilinde gerçekleþiyordur.![]()
Önümüzde uzun bir yaz var yaz sonunda kim haklý cýkacak göreceðiz. Siz hala tren kalkýyor modunda olacaksýnýz biz parayý cebe indirmiþ. Dolarýný zaten 3,25 den alýp 3,75 üzerinde satan icin bir problem yok zaten. Esas fatura masadan son kalkan ve 3,72 üzeri dolar alanlara kesildi.
Yer Ýmleri