Bu baþlýk görevini yaptý, herkesi dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz olduðuna inandýrdý.
Biz küçükler dolar aldýkça büyükler mecburen dolarý düþürecek, yoksa zarar ederler.
Böylece, Türk ekonomisini büyük fedakarlýk yaparak bir kez daha kurtarmýþ olduk.
Bu baþlýk görevini yaptý, herkesi dolarda yükseliþ kaçýnýlmaz olduðuna inandýrdý.
Biz küçükler dolar aldýkça büyükler mecburen dolarý düþürecek, yoksa zarar ederler.
Böylece, Türk ekonomisini büyük fedakarlýk yaparak bir kez daha kurtarmýþ olduk.
Hamido Aða dolar 9 olacak diyordu, herkesi dolar almaya ikna etti ve gitti. Öyle çok parasý olan birinin bu forumda zaman harcamasý saçma zaten, demek ki görevli gelmiþ, dolarý pazarladý ve gitti, artýk yok.
Havalardan dolayý sýcak geçebilir ona biþi diyemem ama bu ülkede tarih verilecek þu þu olacak þeklindeki önermelerin hiç birisinin tuttuðunu görmedim ben..
Pazarladý da ne geçti eline..
Geçiniz yahu..Adam 2.90 3 tl lerde iken söyledi almadýk ...Yüzde 30 býraktý..Haksýz mý çýktý..
7-8 tl olabilir dikkat dedi..deee..
Bir süre mi verdi de süre doldu yanýldýn diyelim..
Þu anda görünen sonbahara kadar sakiniz..![]()
Benim fikrim, Tayyip Erdoðan'ýn baþýna bir kaza bela gelmezse, artýk dolarda sert yükseliþ olmaz.
2019 seçimlerinden önce biraz yükselebilir.
Bu sonbaharda sert bir hareket olacaðýný zannetmiyorum.
Burasý Türkiye.. heran herþey olabilir...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amerikada adalet hýzlý iþler diye bilirdim ben bu zarrab davasý ýkýde býr nýye ertelenip duruyor acaba birde oyle sorgulamak lazým .
Yer Ýmleri