Þimdi geçen hafta anlattým euroda þablon oturursa hedef 1,05 diye yok öyle olmaz olamaz falan denmiþ hani bu benim dediðim bir nokta deðil bu tekniðin dediði bir nokta.0-1-2 yapýlarý oluþtuktan sonra size hedefleri verir bunlar ana hedefler ve kýsa hedefler olmak üzere ikiye ayrýlýr ana hedefler formasyon kýrýþlarýnda ortaya çýkar kýsa hedefler formasyon içerisinde hareket eder durur.
Örnek olarak endeksin 108000 de referandum haftasý öncesi diplemesi orada 0-1-2 yapýp iþte 1 yýllýk formasyonu kýrmasý ve sonrasýnda 108000 ana hedefi 115000 ken 126000 lere gitmesi.
Euroda eðer ki 2,5 yýllýk formasyon aþaðý kýrýlýrsa ana hedefi olan 1,05 deðil evet 1,00 hatta 0,80 olur ancak o formasyon kýrýþýnda gerçekleþir. Formasyon kýrýlmazsa tekrar yukarý tekrar aþaðý bu böyle son 2,5 yýlda olduðu gibi devam eder.
Hani yazýp duruyorum sabahtan beri belki bu manyak ne diyor diyen de çýkar iþin mantýðýný anlatýyorum size ki gidip abuk subuk adamlara günlük 1000 TL bayýlýp ütülmeyin diye. Ýki tane fibo çektir birde bollinger band koy ohhhhh ikide çizgi çek üçgen dikdörtgen hadi sen oldun birader ver 1000 TL yallah sýradaki gelsinnn hahahaha güzel iþ.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri