Arkadaþlar bi suredir bu baþlýða bakmýyorum.Meraktan soruyorum bi arkadaþ vardý Powermc diye
Dolar uçacak kaçacak diyodu inatla.. hatta en son 3,68 den dolar aldým diyodu daha düþmez fýrsat diye
o arkadaþ hala yazýyomu bu sayfaya
Arkadaþlar bi suredir bu baþlýða bakmýyorum.Meraktan soruyorum bi arkadaþ vardý Powermc diye
Dolar uçacak kaçacak diyodu inatla.. hatta en son 3,68 den dolar aldým diyodu daha düþmez fýrsat diye
o arkadaþ hala yazýyomu bu sayfaya
Destek çalýþacakmý bir görelim bakalým 100 -61,8 hareketleri normal aslýnda 3,7230 a kadar düþebilir bu þerro. Þuan resmen dünyadan ayrýþtýk gene 2 gün ralli bugünde silkelesinler bakalým silkeleyebildikleri kadar.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Endeksdede 122050 longlar iþ yapmaya baþladý þu grafik acayip basit bir grafikte bizim millet yok arkadaþ teknik düþmaný mübarek. Ýstiyor ki sattýmý ülke batsýn borsa çöksün aldýmý ülkede petrol çýksýn borsa uçsun hahaha
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Endeks longlar 450 pipse verdik gitti buna güzel adapte oldum. Yurt dýþý bozmasa pozlarýda tutardýmda DOW ve DAX ý beðenmiyorum.
Bizim usdtry gene dipledi bakalým sepet kur show yapýyor bugün aklý sýra abuk subuk iþler gelir bizi diþler.
üstad bayram öncesi ralli iþi zor gibi.
ancak git gel konya 6 saat hesabý 3.500 - 3.3550 arasý takýlýr gibi.
Nasil bi destek bu 3.50 .. cok ilginc
ben en cok o adama guluyorum hani crash tum hiziyla yolda diyen
dolar dustukce adam ortaliktan kayboldu
zuhahahaha
Yer Ýmleri