Arjantin bile 100 yillik bono satmaya baslamis
Turkiyede baslarsa hic sasirmiycam
Ulke kac defa batti cikti borclarini odemedi ama 100 yillik bono satiyorlar bu finans mantiginin icine ettiler hicbir anlami kalmadi
mantik akil yok. 100 yil ne ya? Ulan yarin varmiyiz yokmuyuz belli degil
https://www.bogleheads.org/forum/vie...ewpost=3418537
sn asgaridr dediðim gibi kabaca saydým... 3 en kýsa olmamalý yoksa sadece birinden kýsa olabilir.. ayrýca 4ün 1i örtmeme kuralýný ihlal ettim ki zaten takoz yapýda...
ben daha çok 1 ve 3ün itkisel, 2 ve 4ün bariz düzeltme yapýda olmasýna önem verdim...
araþtýrýrken þöyle biþey buldum belki A-C-5 de olabiliriz....
Neyse rahatladým piyasalardaki düþüþ büyüme endiþelerinden deðilmiþ..Küresel Piyasalar: Petrol Avrupa hisselerine baský yaptý..
Avrupa'da hisseler, Petrol fiyatlarýnýn Çarþamba günü gerçekleþtirdiði sert düþüþün piyasalara iþlemesiyle kayýplarýnýn üçüncü gününe girdi.
Güncelleme: 22 Haziran 2017 Perþembe, 15:42
........
Petrol de uzayan karmaþanýn etkileri, piyasalarda hissedilmeye baþlýyor. Fiyatlardaki zayflýk, küresel büyümeye iliþkin artan endiþelerin yansýmasý olmaktansa, enerji sektörüyle alakalý gibi görünüyor. Yatýrýmcýlar, fiyatlardaki zayýflýðýn enflasyon üzerindeki aþaðý yönlü baskýsý ve merkez bankalarýnýn politikalarýna potansiyel etkileri konusunda tetikte olacak.
Yalnýz piyasalar petrolün enflasyon üzerindeki etkisine odaklanarak, MB'larýnýn su koyup koymayacaklarýna bakacaklarmýþ..
Kýpraþmalar..Hadi hayýrlýsý..
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Ek olarak sepet kur az daha kasarsa son çýkýþýn 61,8 ini görecek euro az daha düþse try kayýtsýz kalsa 61,8 yeterli.
Adamlar bayram öncesi kýsa 2 iptaline gittiler þaka maka hoppaalaaa bayramda bir þeymi olacak acep.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Adam alçalan takoz muþ yükselen flama imiþ dinlemiyor..
Lakkadak 1 kuruþ basýyor..
Yer Ýmleri