Bora bey,
Amatör briç oynarým. Bu yazdýðýnýz þahýslardan birinci olan Nezih Kubaç ismi dikkatimi çekti. Sizin yazdýðýnýz bilgi üzerine , bundan tam 31 sene önce 1986 da Ýstanbul da Akçimento da üretim stajýný yapan genç bir üniversite öðrencisiydim. O zaman beni Nezih diye genç bir mühendisin yanýna vermiþlerdi. Soyadýný hatýrlamýyorum , ama kýsa sayýlabilecek bir boyda zayýf bir arkadaþtý. 49 yaþýndayým , o zamanlar 18 imdeydim , Nezih abi de sanýrým 25 yaþlarýnda olabilir. Briç den bahsederdi , turnuvalara katýlýrmýþ , Ýstanbul da dereceler alýyormuþ. Böyle laflardýk. Ben de ÝTÜ lüyüm , o da ÝTÜ lüydü , makine mühendisiydi. Almanca da biliyordu. Sizin yazdýðýnýz yazýdan sonra facebookdan baktým , sanýrým o arkadaþ olabilir , simasý çok benziyor , özgeçmiþinde ÝTÜ Makine Müh. olduðu ve Ýst. Erkek Liseli ymiþ , yani Almancasý iyi olmasý lazým. Bilmiyorum o mudur deðilmidir ama bilgiler ve simasý oturuyor. Siz bu camiayý tanýyorsunuz yazdýðýnýz yazýlara göre. Eðer o ise bu dünya hakikaten küçükmüþ. Nereden nereye. 86 da ilk sigorta giriþim stajyer iken orada yapýldý , 3-4 ay önce bu sayede emekli oldum. Yaþý 54-55 civarý olabilir ama þimdiki resimlerinde daha genç gösteriyor Nezih bey. Eðer o ise gurur duydum Nezih abi ile. Gecenin bu saatinde aklýma geldi , paylaþmak istedim.
Selam ve saygýlar

Yer Ýmleri