sorularýma en uygun konu baþlýðý olarak burayý gördüm ve medeni bir þekilde konuya vakýf üyelere öðrenmek istiþare etmek amacýyla gerçekten samimi bir kaç soru sordum.
sorularýmda bir gaf yapmýþ olmalýyým yada yanlýþ topiðe yazdým sanýrým, dolar kurunun aslýnda ne getirdiðini hisse bazlý deðerlendirmek ve görüþ almak istedim.
ancak irrite edici fanatik tavrýnýz karþýsýnda þaþkýným ?
burada neyin fanatikliðini yapýyoruz anlamadým ? konu baþlýðýnýn amacý ne ? dolar kuru nereye kadar yükselmeli ?
8 lira mý olmalý ?
dolarý olanlar yüksek kurdan üç beþ lira kazanacak diye üretim, istihdam, büyüme, çocuklarýmýzýn geleceði ne olacak ?
ben hazýr giyim pazarlamacýsýyým imalatçýyým, yüksek dolar kuru önce bizi vurdu, üretim maliyetlerimiz katladý kar marjýmýz eridi, ve yanýmýzda bu sektörden ekmek yiyen çoluk çocuk binlerce günahsýz ekmeðinden oldu..
bu nasýl bir bencilliktir önyargýdýr böyle ? farklý düþünen herkes mi troldür ?
bu baþlýkta ne yazmalýydým ve ne sormalýydým ? dolar 10 lira olacak mý demeliydim ? o zaman yaþa kardeþim hoþgeldin mi diyecektiniz sn.ronin ?
bu baþlýktaki herkes hisse yatýrýmý karþýtý mý ? yatýrýmcý için tek bir enstrüman yoktur bu eþyanýn tabiatýna aykýrýdýr.
çarþýnýz pazar olsun sn.ronin, rahatsýzlýk verdiðim için özür dilerim

Yer Ýmleri