
Originally Posted by
tospa
Hocam yenge hanım öğretmense eğer Milli Eğitim bu ek ders işini sorunsuza yakın yapıyor. Akademik personel ise üniversitesini tebrik etmek lazım. Her üniversitede ek ders konusu bireysel. Tüm birimler genel sisteme işliyor sonra yatıyor. Birimin bir tanesi girmediyse sistem kilitleniyor hiç kimseye yatmıyor.
Şimdi uzaktan eğitim sürecinde denetim mekanizması kurdular her akademik birimde. Görevli hocalar tek tek kayıtlı derslerin işlenip işlenmediğine bakıyor sonra mutemetlere bilgi veriyor vs vs. Hal böyle olunca işler normalden çok uzuyor. Diyorum ya 10-12 gün var 2020 bütçesi kapanacak daha ek ders falan yok ortada. Sonra 2021 bütçesine aktarım bekle falan filan Mart ayını bulur 2020 den kalan ek derslerin yatması.
Tabi ilginç işler de olmuyor değil. Koca Dekan aramış geçen gün hoca falanca Perşembe dersi yapmamışsın neden diyor. E hocam 29 Ekim resmi tatil diyince haa öylemi diyor. Yani işte aylak bakkal .... tartar hesabı işler güçler.
Yer İmleri