Mahir Ünal'ýn çiftçiye 7 yýllýk iPhone 6'yý çok görmesini savunmaya çalýþan Cüneyt Özdemir, AKP'deki devrecilikten þikayetçi: ''En son gelene en pis iþleri veriyorlar...''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=387473
Mahir Ünal'ýn çiftçiye 7 yýllýk iPhone 6'yý çok görmesini savunmaya çalýþan Cüneyt Özdemir, AKP'deki devrecilikten þikayetçi: ''En son gelene en pis iþleri veriyorlar...''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=387473
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Demirbanktý galiba, yaklaþtýnýz
Bankayla alakalý deðildi, baþka bankalar da ayný þeyi yaptý, arkadaþlarýn da baþýna geldi bu uygulamalar o dönem, hatýrlýyorum. Zaten 1 hafta falan sürdü, o son þahlanma, öncesinde de artmýþtý da, o hafta çok deðiþikti, baþladý bitti, iþ iþten geçti.
Bazýlarý þuna bakýyor. Cep telefonu ve arabasýna. Benim eniþtenin iki sene önce 16 Araba vardý. Ýkisi Mercedes araç kiralama iþi vardý. Þimdi sanayide ayakkabý kalfasý. Arabalari bankalar icradan sattý. cebinde 1000 TL yok 1 milyon en az borç taktý. Ýki kiþide yanýnda batti. Sigortasýz iþ arar. Kesinti olmasý diye. Buna para veren Kart verenlerde batti. Hem pos iþi hem rentecar. Günlük o zaman %1 faiz alýyordu. Kaç kez uyardýk. Sana günlük %1 veren adam o parayý ödemez diye. Bazýlarý kredi kartýni veriyor limitden %1 aylýk alýrdý. Onlarda 3-5 ay aldý %95 i de onlara girdi.
batan herþey ralli yapýyorRahat olun... burun 90 derece yapýp dönmeye baþlasýn
![]()
![]()
![]()
Günlük pos cihazýna 400 TL veriyorlardý. Adama aylýk 250-300 verip iþletme açýyor. TC ile hurda altýn alýp satýyor ortada altýn Yok. Fatura da KDV de Yok. Adam aylýk 2 milyon fatura kesiyor. 2-3 pos iki ay dayansýn Yeter. Firma kurduklarý öðrenciler uzman erbaþ oldu vergi ödüyor.
Þimdi benim eniþtenin borcu bankada yüzmeyi mi öðreniyor. Yoksa boðuldu mu.
DXY' de bir tuhaflýk var, sayýlamýyor...Tuhaf bir diyagonal olabilir, ama henüz çözemedim. 90.728 in altýna sert sarkacakmýþ gibi bir duruþu var. Sarkarsa USDTRY de korole olabilir, USDTRY de sanki 7 civarý (6.94?) görülmeli, eksiklik var yapýda..YTD
DXY bir impulse ise, þu an bulunduðu yerden direk yukarý dönmeli daha fazla sarkmamalý.
![]()
Yer Ýmleri