Nereye kadar gidecek bu s400 olayý acaba?
UPDATE 1-Turkey says it will not turn back from Russian S-400s - TRT Haber
https://finance.yahoo.com/news/1-tur...194804301.html
ANKARA, 11 Þub (Reuters) - Türkiye Perþembe günü yaptýðý açýklamada, ABD'nin yaptýrýmlarýna raðmen Rus S-400 savunma sistemlerini satýn almaktan geri adým atmayacaðýný, ancak NATO müttefiki ile sorunlarý diyalog yoluyla çözmeye çalýþacaðýný ekledi.
Aralýk ayýnda Washington, Ankara'ya F-35 savaþ uçaklarýný tehdit ettikleri ve ortak NATO savunmalarýyla uyumsuz olduklarý gerekçesiyle S-400'leri almak için yaptýrýmlar uyguladý. Türkiye bunu reddediyor ve sistemlerin NATO savunmasýndan baðýmsýz duracaðýný söylüyor.
Joe Biden ABD baþkaný seçildiðinden beri, Ankara daha iyi iliþkiler istediðini söyledi ve yine bir S-400 ortak çalýþma grubu önerdi. Ancak Washington bunu defalarca reddetti ve Türkiye artýk füzelere sahip oluncaya kadar yaptýrýmlarýn devam edeceðini söyledi.
Yerel basýnda çýkan haberlere göre, Türkiye savunma bakaný Salý günü yaptýðý açýklamada, Ankara'nýn ABD ile müzakerelerde S-400'leri yalnýzca kýsmen etkinleþtirmeyi önereceðini söyledi.
Devlet yayýncýsý TRT Haber ile yaptýðý röportajda konuþan cumhurbaþkanlýðý sözcüsü Ýbrahim Kalýn, bakanýn yorumlarýnýn yanlýþ anlaþýldýðýný ancak ayrýntýya girmediðini belirterek, Washington ile anlaþmazlýklar üzerine konuþmalar yapýldýðýný ancak sorunlara hýzlý çözüm bulunmasýnýn beklenmemesi gerektiðini söyledi.
Kalýn, "ABD þu ana kadar bu konuda (S-400'ler) herhangi bir müzakereye girmeyeceðini söyledi. Türkiye, Rus S-400 meselesinden geri dönmeyecek." Dedi.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Zarardayýz çýksýn satalým faize geçelim mentalitesi oturursa.. Güzel olur..
Olur da..
6.xx de elektrik su vb fiyat indirimi gelirse denge konuþulur.
Gelmiyorsa hesap patlatmaya devam. <6.7 baþka patlamalar olur.. Korku/ceza verme alt limiti bana göre..
Altý iþleyen 3-5 kemik daha gider.. Naci yi damattan fazla anarýz...![]()
Bitcoin TL veya dolara nasýl dönüyor,parayý kimden alýyoruz ,belki çok cahilce oluyor ama hiç ilgilenmediðim bir konu olduðundan baðýþlayýn.
Sn Hakem, ben btcturkten iþlem yapýyorum, TL gonderýyorum TL ilede coin alabiliyorsunuz yada önce usdt alýp bununla coin alýyorsunuz, cýkarkende tl ye cevýrýp hesabýna transfer edýyorsunuz.
Bu sene altcoinler bayagý karlý olacak, 2 ay kadar önce aldýgým bir coinden bugun %450 ilecýktým coin adý. Cordano ADAUSDT
Yerine trxusdt aldým bakalým hayýrlýsý..
Yer Ýmleri