Arkadaþlar meslektaþým basit þekilde açýkladý zaten,aþý dediðiniz þey çok komplike bir formül deðil ki,neticede aþýsýný yaptýðýnýz patojenin enfeksiyon amilinin bir kýsmýný,inaktive edilmiþini ,ölüsünü,benzerini vs vücuda verip vücudun o enfeksiyon ajanýný tanýmasýný ve immunite geliþtirmesini saðlýyorsunuz.Yan etkileri,etkinliði ,insan üzerinde yapýlacak deneyler vs normalde çok uzun sürer ama konunun aciliyeti nedeniyle iþ hýzlandýrýldý,belkide çin aþýsýnda biraz acele bile edilmiþ olabilir,o nedenle insan deneyinin bir kýsmýný belki de biz oluþturacaðýz korkulan kýsým bu.Ama komplo teorilerine çok kafa yormuþ bir insan olarak bu kadar üstünde spekülasyon yapýlmýþ bir konuda bizim meslektaþlarýmýzýn büyük bir gol yemeyeceklerine gereken araþtýrmalarý yapacaklarýna inanýyorum.Tehlikenin büyüklüðü karþýsýnda rasyonel olan aþýyý yaptýrmak,çünkü maalesef hastalýk tedavisi olmayan ve yakaladýðý bazý þanssýz insanlarý ya öldüren ya da süründüren,kimilerin tam iyileþemediði çok korkutucu bir hastalýk.Ben zaten risk grubundayým,annem 83 yaþýnda yakalanma riskini nasýl alayým,ilk bir iki ay gözlerim ,zaten ilk dönem aþý da bulamayýz ,ilk aktif çalýþan arkadaþlara yapýlacak zaten,onlar bu konuda da bize yol gösterecek,benim bildiðim þu anda yapýlan pek çok gönüllü ve saðlýkçý var kimsede sýkýntý duymadým.Ha koruyuculuðu ne kadardýr onu göreceðiz artýk.Gene de farklý bir bilgi öðrenirsem buraya yazarým.
Bakýn chip takýlmasý dense ,ondan ölümüne kaçarým.Benim vücudumdan dýþarý sinyal yolllayabilen bir cihaz ,dýþardan da sinyal alýyor elbet,aldýðý bir sinyalle canýma okur,ona ne pahasýna olursa olsun direnirim.
boya dovme þeklinde elektronik devre üretilebiliyor chip olayýný sim kartlarý gibi düþünmemek lazým..aþýnýn içinde chip olmadýgý ne malum birde o var...kuyuya ne taþ attým ama
https://www.tamindir.com/haber/insan...ik-deri_63842/
E o konularý da mühendis forumdaþlar yorumlasýnlar sn eksina.Ben korkumu yazdým,aþýda o chip iþine pek inanmýyorum ama elbet bilimin temeli þüphedir,belki de o teknoloji de vardýr.Benim teorim þöyle,aþýda bu chip tantanasý çýkarýlacak,millet aþýlanacak, aþý faydalý olacak,millet bunun yalan çýktýðýný görünce, chip iþine o kadar þüpheli bakmayacak gibi.Ama neticede bunlar satanist adamlar bunlara bizim aklýmýz yetmez sn eksina.
Sülalemizin 1/3 ü doktor, bir kýsmý da çalýþtýklarý hastanelerin pandemi birimlerinin baþýnda uzman mikrobiyolog.
Genel kaný Çin aþýsýnýn (etkisinin tam olarak bilinmemesine karþýn, yan etkisinin olmayacaðý tahmin edildiðinden ki sebebini iki üç mesaj yukarýda Sn vagus yazmýþ) yapýlmasýnýn gerektiði þeklinde.
Ayrýca, söylenen, en etkili aþýnýn, eðer korumada sorun çýkmayacak ise moderna olduðu þeklinde.
Lenovo P1a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Son düzenleme : JAS; 03-12-2020 saat: 04:20.
Chip takýlmasý kapitalizmin ulaþacaðý en son, ya da sondan bir önceki nokta olur ki oraya gelinceye kadar yapabilecekleri þeyler var þu anda planlanmýþ ve kurallarý hazýrlanmýþ. (Covid aþýsýnýn içine chip koyma olayýna deðinmek bile gereksiz çünkü aþýrý paranoyak bir düþünce olur).
ABD her yýl 6-7 hatta 10 trilyon dolar basmayý düþünüyor, yeni dünya düzeni için. Bu yeni düzende yeni bir rezerv paraya (dijital tabi ki) ihtiyaç var doðal olarak. Eðer baþarabilirler ise bunu da SDR ile yapacaklar. Yani kaðýt para tarih olacak. Yeni dijital sisteme girmeleri koþuluyla insanlara, asgari insani geçinme miktarý kadar bir maaþ baðlanacak, çalýþsýn ya da çalýþmasýn. Baþlarda insanlarda bir tedirginlik olsa da verilecek paranýn cazibesi ile insanlarýn sisteme girmek zorunda kalacaðý düþünülüyor. Eðer baþarýrlar ise þimdilik chip takmaya gerek kalmayacak, zaten dijital para kullanýmý ile yeterince izleniyor olacaðýz.
Lenovo P1a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri