-
Gecmis olsun Sugosu,
Nazar mi nedir, bu kacinci felaket.
Acil sifalar dilerim.
-

Originally Posted by
Sugosu82
Bazen Konu sağlık olduğu için arada yazmak istedim
Geçen ay anneme kanser teşhisi koyulunca eşim oğlum ve kendime 4500 tl ye tamamlayıcı yaptırdığımı yazmıştım. Normalde ilk 3 ay hiçbirşey onay almıyor belki bilirsiniz bu tamamlayıcıda
Bugün eşim elini blemderda parçaladı ve 15 dikiş atıldı özel hastanede. Ateller filmler vs vs 3000 tl tuttu ve allianz 1. Ay olmasına rağmen onay verip hepsini karşıladı..1 lira ödemeden çıktık.. siz siz olun yaptırın şunu..
Geçmiş olsun. Tez zamanda her şey yoluna girer umarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
mrfatih
Orda farklı bir olay var Sigorta yaptırdın ertesi günü kanser oldun tedavini karşılamaz Sigorta ya da doğum için ek bedel ödedin 1 yıl içinde yaptığın doğumu karşılamaz gibi gibi
ben de onu söylüyorum, sizin bahsettikleriniz genel kural zaten
poliçede yaralanmaları 3 aydan sonra öderiz mi deniyordu
ya da ufak kazalarda sadece %70'ni karşılarız deniyordu da
1. ay içinde tümü ödenince müteşekkir olunmuş bir durum var
kapsam çerçevede ödenmesi gayet normal, 1.ay olmasına RAĞMEN denmesi ilginç geldi..
-

Originally Posted by
realities
1. ay olmasına rağmen hepsini karşıladı ne demek, zaten 12 aylık bir poliçe, kapsıyorsa normal..?
bu daha önceden bir araz olmadan karşılaşılan sorun sonuçta, geçmiş olsun
kasko sigortası yaptırıp ertesi gün kaza yaptığınızda, ödenmesi ne kadar olağansa sizin ki de o kadar..?
saglik sigortalari otomobil sigortalari gibi degil.ilk 3 ay hicbirseyi karsilamiyor.ancak bizim durum kirmizi alan oldugundan istisna olmus.
-

Originally Posted by
Tinaz
Gecmis olsun Sugosu,
Nazar mi nedir, bu kacinci felaket.
Acil sifalar dilerim.
tesekkurler.bu bildikleriniz sadece 2 olay basima gelen 
cafelere is yaptigim icin aylarca kapanacak belki hic acilmayacak firmalarda ki milyon tl lik alacaklardan hic bahsetmiyim
adama 120 bin tl lik mal teslim ettim ertesi gun kararname cikti cafeler kapatildi..
-

Originally Posted by
Sugosu82
saglik sigortalari otomobil sigortalari gibi degil.ilk 3 ay hicbirseyi karsilamiyor.ancak bizim durum kirmizi alan oldugundan istisna olmus.
Geçmiş olsun sıradan bi kontrol veya nezle grip için gitseydiniz süre dolmadı diye ödemezlerdi
bir halt olacağı yok.
-
sn. sugosu82 , büyük geçmiş olsun. ALLAH beterinden saklasın. tamamlayıcı sağlık sigortası artık lüks değil gereklilik oldu.
-
Independent Türkçe'de yer alan habere göre, yatırımcı Bill Ackman, ABD hükümetinin her yenidoğana hisse senedi yatırımı yapacağı bir "Birthright" (Doğum Hakkı) planı önerdi.
Ackman, The New York Times'taki yazısında "Servet eşitsizliği sorunu için muhtemel bir çözüm, yatırım varlığı olmayanların kapitalizmin başarısına katılmaları için yol yaratmaktır" diye yazdı.
Bunun için, her Amerikalıyı, Amerika'daki iş dünyası değerindeki bileşik büyümenin sahibi yapan bir programa ihtiyacımız var.
Birthright diye adlandırabileceğimiz programda hükümet, Amerika'da doğan her çocuğun yatırım hesaplarını finanse edebilir.
https://cumhuriyet.com.tr/haber/unlu...k-plan-1796624
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri