Biden, yeni bir yüz deðil. Tanýnan, bilinen bir insan , bu bölgede hakkýndaki fikirlerini daha önce birçok kez ifade etmiþtir.
Tamam Amerika siyaseti öyle baþkandan baþkana deðiþmez ama her baþkanýn da yoðurt yiyiþi farklý olur.
Nereye bak diyorlarsa , o tarafa bakmamak lazým .
Yunanistan ada iþgal etmiþ ama Bahçeli parti kapatmaktan bahsediyor.
Doðu Akdeniz , Ýsrail. .. Neler oluyor bakalým.
Sayýn dimitris linkten açýlan sayfada haber baþlýðýný açamadým ama sanki
"Baþkan yaptýrým uyguladýktan sonra ......
(. Bu kisimda yaptýrým uygulandýktan sonra yazýyor)
1 yýl içinde Kongrenin gerekli komitelerine, Türkiye’nin veya yaptýrým uygulanan kiþilerin artýk S-400’leri veya bunlarýn yerine herhangi bir Rus sistemini uhdesinde bulundurmadýðýný,
TUM O SANa ait olanlar aslýnda bana da ait
Ya arkadaþlar bu caatsa cart curt mu çýktý ya?ulan eðer öyleyse ben tumosanin büyük çoðunluðunu bedavaya verdim eyvah ki ne eyvah dedim caatsa çýkar ben tumosani 9 dan toplarým ama demekki cart curt çýktý caatsa. 4 te 1 i bari býrakmýþým diye kendimi avutuyorum þimdi
TUM O SANa ait olanlar aslýnda bana da ait
Ýran'ýn Ankara Büyükelçisi Muhammed Ferazmend dün akþam Dýþiþleri Bakanlýðý’na çaðrýldý.
Ferazmend’e, Ýran Dýþiþleri Bakaný Cevad Zarif’in, Erdoðan’ýn Bakü’de okuduðu þiirle ilgili attýðý tweet, Tahran Büyükelçisi Derya Örs’ün Ýran Dýþiþleri Bakanlýðý’na çaðrýlmasý ve Türkiye ile Cumhurbaþkaný Tayyip Erdoðan’a yönelik mesnetsiz iddialarýn ortaya atýlmasýna iliþkin tepki dile getirildi. Ayrýca herhangi bir konuda rahatsýzlýk duyulmasý halinde bunun iletilebileceði farklý kanallar varken, Zarif’in Twitter üzerinden Türkiye’yi hedef almasýnýn da kabul edilemeyeceði vurgulandý.
Ýran, Cumhurbaþkaný Erdoðan’ýn önceki gün Bakü’de okuduðu þiirin toprak bütünlüðünü hedef aldýðýný iddia ediyor.
Yer Ýmleri