Bizim iþ kültürümüzlede ilgili sorunlar.
Prosedür oluþturmak. Onun adýmlarýný takip etmek, iþ güvenliði ile ilgili ekipman yatýrýmý yapmak gibi konularda gerideyiz.
Merdiven kullanmak yerine doblo’nun tepesine çýkýp uçaða müdahale eden adam gördükten sonra ümidi kesmiþtim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
alýn size alt yapý problemi, çinden aþýlar çelik tanklarda gelecek
baþtan göstermelik 1-2 milyon flakonlu getirecekler sanki hepsi böyleymiþ gibi algýsý
sonrasý için yandaþlar yurt dýþýnda týrým týrým flakon doldurma makinasý arýyor
bunun için 50 milyon flakon ve týpa lazým lakin dünyada þu an karþýlayacak üretici yok
tabii becerebilirlerse hiç bozulmadan ilacý flakonlara aktarýp ulaþýmý yapýlmasý lazým..
Tuvalet kaðýdindan hallice maskeyi daðýtamayanlar bu iþi mi yapacak....
Güldürmeyin beni...
Ya da güldürün...SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Beyler bu dolar sürekli git gel yapmaya baþladý oynar baþlýklý oldu ve sýkýþtý yukarýyi cok denemeye baþladý galiba maaslarin netlesmesini bekliyor ;)
TUM O SANa ait olanlar aslýnda bana da ait
Son düzenleme : komutan logar; 14-12-2020 saat: 17:46.
Sýkýntý olmaz. A.K.Partisinin elit kaymak tabakasýný düzgün aþýlarsýnýz. Yandaþ cahil tabakayý da artýk olduðu kadar. Aþýyý düzgün yaptýk yalaný atarsýnýz, nasýl olsa her yalana inanýyorlar. Geri kalan kýsým mý, onlarý insan yerine koymuyorlar ki. Hepsi ölse üzülmeyi býrak, hainler-fetöcüler-bölücüler geberdi diye zil çalýp oynarlar.
Lenovo P1a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri