Ecevit iktidarýný gecelik faizleri %7000 e vurdurarak devirenler, küresel çapta dolar bolluðu ile 2003- 2013 arasý hedef ülkeleri tembelliðe ve tüketime yönlendirerek , yüksek derecede borçlandýrdýlar. Þimdi hesap ödeme zamaný.
Damat dan beri atamalar atananlarýn konuþmalarýný dinliyorum okuyorum. Ortada bir suç var adli bir iþlem yada benim bundan haberim yok diye bir þey duymadým. Bir algý ile dolarýzasyonu bozmaya çalýþýyorlar gibi geldi.
Yabancý denen her kimse , bize yatýp kalksýn dua etsin ...
nerede var böyle vurgun ...
Deutchebank yani dünyanýn en büyük TÜREV ÇÖPLÜÐÜ , herhalde biraz deðil epeyice rahatlamýþtýr...
Avrupa ,ABD yaptýrýmlarý hepsi fasa fiso ...yani sözde..
Dolar fiyatýný aþaðýya bastýracak þekilde grafik çizidiler mesela en saðda fincan kulp formasyonu oluþturdular" , muhtamelen önce % 161.8 sonra % 200 , belki de % 261 yaptýrmak isteceklerdir.(neden olmasýn)
borsadan vur ,dövizden vur...vurgun üstüne vurgun...
bence dövizde 2. aþama içerisndeyiz 8.50-7.50 tamamlandý ,þimdi de 8.00-7.00 aþamasýndayýz.
Tek cikis, dolarcilarin TL.ye donmesi.
Vadeli TL. Mavduat faizi % 35 e cikmadan, kimse bozmaz parasini.
Otorite olarak lutfen boz dolari, kaybet biraz diyor en akilli olani.
Sanki 18 seneye, ustalik donemi gibi palavralarin, yalanlarin sonuclarini gorup yasamadik.
Hala hic utanmadan bu enflasyon hedefini koyan kafa, bu makamda oturmaga ehil olamaz.
35 yaparsa niye 50 deðil derler o zamanda
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Bazen kahroluyorum. Adam evini satmýþ. Para erimesin diye dolar almýþ. Adamýn alma motivasyonu ne para kaybetmemek. Þu anki sonuç ne para kaybý. Ýyi de zamanýnda insanlara tl’de kalmak para kaybetmek anlayýþýný koymasalardý. Bugün adam dolar almayacaktý. Para kaybetmeyecekti. Þimdi ayýkla pirincin taþýný.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri