Danýþtay'ýn aldýðý karar doðrultusunda Karayollarýna kurulan tüm EDS Mobeseler bugün saat 11:00 itibari ile devreye girmiþtir. Þerit deðiþtirirken, sollama yaparken sinyali unutmayýn, emniyet kemeri takýn, hýz sýnýrýna dikkat edin, ceza sistemi baþladý.. Bilginize. Saðlýcakla kalýn..
Soyle bir haber dolaþýyor.
cuneyt basaran
@cuneytbasaran
·
31m
Covid sýrasýnda Ultrazenginler servetlerini %50 artýrýken, 4 büyük merkez bankasý piyasalar çökmesin diye bastýklarý paranýn miktarý 20 trilyon $ bulmuþ.
Bu arada virüsle mücadele etmek ve ayakta kalabilmek için hanehalký,devletler ve þirkletlerin 2019'a göre borçlarý % 25-30Upwards arrow
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Kafamda bayaðý soru var. Þimdi dolarý vatandaþ satmasý için faiz artýþý yapacaksin. Bu þartlarda dýþarýdan yüksek faiz için adam 7,5 dan döviz bozdurup eksi rezervi olan üstelik yaptýrým tehlikesi olan bir ülkeye niye parayý soksun. Yaklaþýk 7,5 dolar seviyesi bizim cari açýðý artýrmaz mi. Ýthalat daha fazla olmaz mý. Faiz artýþý ekonomiye zarar vermez mi. Ýnþaat sektörünü zora sokmazmi. Yatýrýmý istihdamý azaltmazmi.
ben de þöyle düþünüyorum; kaç aydýr dikkat etmiþsin yakalanmamýþsýn, aþýnýn baþlamasýna çok az kaldý belki bir ay belki iki ay, yani yüzüp kuyruðuna gelmiþsin, þimdi hastalýðý kapsan bu kadar dikkat emek korku boþa gidecek, sýk diþini bir ay daha dayan. bu þekilde düþününce ekstradan dikkat ediyorum
Yer Ýmleri