Daðda tek baþýna yaþayan adam fotokapana yakalanýnca kýsýtlamayý ihlalden ceza yedi.
Erzurum'un Ýspir ilçesinin kýrsal Yedigöl Mahallesi'nde oturan ve yörede 'Daðlarýn oðlu' olarak tanýnan Bülent Erkan (41), sokaða çýkma kýsýtlamasýnýn olduðu 13 Aralýk Pazar günü Tarým ve Orman Bakanlýðý Doða Koruma ve Milli Parklar Müdürlüðü tarafýndan ormanlýk alana yerleþtirilen fotokapana yakalandý. Erkan, kýsýtlamayý ihlal ettiði gerekçesiyle 789 lira para cezasýna çarptýrýldý.
https://www.veryansintv.com/dagda-ya...lden-ceza-yedi
O zaman kanun çýkmasý lazým. Genelge ile olmaz. Avukatlara sorun isterseniz. Tedaviyi kabul etmek zorunda deðilsiniz. Baþka bir tedavi alternatifini baþka bir doktor sunabilir. Baþka bir hastanede tedavi olma hakkýnýz var. Evimde tedavi olacaðým deme hakkýnýz var. Öleceðiniz yeri seçme hakkýnýz var. Yoksa sonu Faþizme ve Diktatörlüðe gider.
Aþý tedarikinde bir sýkýntý ilk baþta olsada ab abd gibi yerlerden birkaç ay sonra þimdiki köþebaþýnda cami avlusunda bile maske bulundugu gibi aþýda bir þekilde ihtiyaçtanda fazlasý bulunur getirtilir gibime geliyor. Kapitalist düzen sonuçta ve konu saglýk. O yüzden çeþit çeþit aþýlar eczanelerde hastanelerde yerini alýr. Tabi bazýlarý fahiþ parayla(eczanede) bazýlarý bedava saglýk ocagý hastane vs olur. Aþý olanlara da bakanlýk hes kodu gibi yada daha pratik olarak para gibi taklidi zor bir simge içeren bileklik vs gibi bir þey verir. Bunu taþýmayan sokaga çýkma yasagý devam edecek der, taþýyan özgür olur. Böylece aþýlamaya karþý olanlarýn da çogunun direnci azalýr, süreç hýzlanabilir.
Þuan yangýn çýkmýþ bir yerde herkesin ayný kapýdan geçmeye çalýþtýgý telaþe bir ortam var ama dedigim gibi kapitalist düzenin iyi bir yaný varsa o da para edecekse üretimi aþýrý artýrýp deve bokunu bile arabistandan sibiryaya ihtiyaçtanda fazlasýný götürürler. Bence birkaç ay içinde her çeþit aþýya ulaþýlýr yeterki alýcýsý olsun götürülen yerde.
LG-M400 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://ilerihaber.org/icerik/baslik-99415.html
Mursi yasa reklifi vermiþ fetvaya bizde bu sapýða gýyabi cenaze namazý kýldýrmýþýz diyanetin emriyle
bir halt olacaðý yok.
''Gidecek bir yerim yok'' diyen evsiz vatandaþa Hazine ve Maliye Bakanlýðý kucak açtý: ''En yakýn vergi dairemize bekliyoruz...''
http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=385524
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri