Herhangi marka baðýmsýz ithal aþý iþine de bu yüzden cidden çok soðuk bakýyorum. Pasif aþýlarda yerli ve milli aþýlarýn tez zamanda çýkmasýný umuyorum. mRNA aþýlarýna zaten yeni ve yeterince denenmemiþ olduklarý için hepten komple karþýyým.
Çünkü bunlar komisyon almak ve sürekli komisyon almak için bizi zorla Netflix abonesi yapar gibi zorla ömür boyu aþý abonesi yapýp sýrtýmýzdan sürekli haybeci gibi devamlý aþý komisyonu parasý almak isteyebilirler.
O aþý olmadý, bunu da yaptýr, o aþý olmadý bunu da yaptýr. Biz aþý yaptýrdýkça ilaç satýn aldýkça bunlarýn komisyonlarý artacak. Aþýdan ilaçtan ölürsen zaten otopsi yapýlamýyor. Ayrýca olumsuz bir durumda aþý firmasýna dava açmak yasak.
Nasýl Netflix her ay enayi abonelerini sürekli abonelik parasý ile öpüyorsa, bu bazý haybeci hapçý satýlmýþ Prof bozuntularý da bizi aþý aboneliði yaptýrýp inek gibi sürekli saðabilirler. Hem saðlýmýz gider, hem paramýz gider, hem aklýmýz gider.
Bir de salak gördüler, aþý olsan bile garanti yok, 2-3 yýl daha maske takman lazým diyen, dallama Prof bozuntusu satýlmýþ doktorlar var.
Ulan dallama o zaman niye aþý yapýyorsun aþýnýn garantisi yoksa? Kobay kullanacaksan git deneyini farelerde yap itoðlu it. Ýnsandan kobay mý olur? Deneylerini bitir. %99.99 emin ol sonuçlarýndan yan etkilerinden ondan sonra gel bana de ki tamam aþý olacaksýn ama sadece 1 kere. Sonra baþka aþý olmayacaksýn. Ha o zaman tamam. Yok mutasyona uðradý bir daha aþýlamak lazým. Yok tekrar mutasyona uðradý bir daha aþýlamak lazým. Yok ebenin nikahý.

Yer Ýmleri