Tecavuz var!!!SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Bankalarýn havale ve EFT ücretlerine yüzde 14.6 oranýnda zam geldi.
https://tele1.com.tr/eft-ve-havale-u...-geldi-308148/
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
GAya abi .
Sizin gaz daha kaliteli 2.6 daha fazla enerji deðeri var bu sebeple 3.7 daha fazla bedel ödüyorsunuz .
Bizans’ýn gazý bile sahte .
Gittim sayaça baktým hesapladým 68.3 tl fatura çýkýyor 11 günde .
Aidatý ödemeyen komþu hiç doðalkazýk yakar mý ki yakmaz tabi ki .
O yüzden don atlet deðil þort tþört oturmak zorunda kaldýk tasarruf tedbirleri kapsamýnda
Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
200 günlük den sonra bugün 7.45 in üzeri kapatýrsak 20 günlük ortalamanýn da üzerinde kapatacaðýz.
RSI da dipten dönüþü onaylýyor
Tek olumsuz durum ters fincan kulpçularýn 7.52 direncini defalarca kýramamasý. Onu da merkez faiz arttýrmazsa sert þekilde kýracaðýný düþünüyorum. 21 ocaðý bekleyebiliriz orayý sert kýrmak için. Reisin bugünkü faiz konuþmasý üstüne tobb baþkanýnýn konuþmasý sanki bu toplantýda faiz artmayacak beklentisi var gibi
Formasyon yönlü baktýðýmda ise Dipte oluþan bir tobo görüntüsü var
***Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup Yatýrým Tavsiyesi deðildir...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Ankara da kartlý doðalgaz sayacýna geçen yýl 1000 tl. peþin kontür yüklediðim halde ; her ay posta kutusuna 3 ile 12 tl gibi deðiþik faturalar býrakýldý. Yahu ben size dolar 5 lira iken 1000 tl. peþin para vermiþim bir de bu fatura nedir diye sorunca '' efendim aldýðýnýz gazýn her ay makul bir kýsmýný harcamanýz gerekiyor. Bölge deki meskenlerin harcama ortalamasý altýnda kalýnca kur farký alýyoruz '' gibi garip bir cevap aldým.
Aslýnda kafanýn karýþmasýna gerek kalmadan '' kardeþ, her mesken abonesinden harcamasý oranýnda zorunlu baðýþ alarak kýzýlay vasýtasýyla ensar vakfýna aktarýyoruz '' deseler içim acýmayacak. Geçen yýl kestikleri bu rakamlarý bu yýl ilk doðalgaz kontürü yüklemesinde kesiyorlar. Ýstersen vermem diye tepin !!
Yer Ýmleri