Son dakika! Hazine ve Maliye Bakaný Lütfi Elvan, "2020 bütçe açýðýmýz, hedeflenen 239,2 milyar liranýn altýnda 172,7 milyar lira olarak gerçekleþti ve 66,5 milyar lira tasarruf saðladýk. 2021 yýlý bütçe açýðýný ise yüzde 3,5 olarak hedefliyoruz" dedi.
BIST'te yatirimci hesap sayisi 2 Milyonu asti, diye alt yazi geciyor BloombergHT.
Endeks 152.449 henuz.
Arada revizyon olmuþ sanýrým. Geçen sene hedeflenen açýk 139 milyar liraymýþ. Pandemi nedeniyle revizyon normal bu arada.
Hazine ve Maliye Bakanlýðý, merkezi yönetim bütçe dengesinin temmuzda 29,7 milyar lira açýk verdiðini duyurdu. 7 aylýk açýk 139,1 milyar liraya ulaþtý. Böylece 2020 yýlýnýn tamamý için hedeflenen 138,9 milyar TL bütçe açýðý 7 ayda verilmiþ oldu.17 Aðu 2020
https://www.google.com.tr/amp/s/www....-haberi-478133
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
7.5439 vurdu çekti.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
%100 katýlýyorum.
ibb devletten daha düþük faizle borçlanýyor, herkes düþük faizle kredi vermek için sýraya girdi haberleri boþuna deðil. imamoðlu eðer büyük bir hata yapmazsa ve bu adamlara (biden-kamala) ters gitmezse, 100.yýlda koltukta olacak.
bir kaç ayda no-name beylikdüzü belediye baþkaný rte'ye alternatif oldu. belki çok komplo teorisi ama seçimlerde iki kez yenmesi bile tesadüf deðil.
ayrýca rte'yi ve akp'yi yönlendiren ekip de bunlardan desteðini çekmek üzere veya çekti. yoksa ustaca seçim hamleleri ve konsolidasyon baþarýsý, nakit akýþý yönlendirmeleri ve rant yaratma baþarýsý, veya dillere slogan olmuþ rte sözleri bunlarýn akýl edebileceði yönetebileceði durumlar deðil.
7.10 hedefli iþleme giren stop oldu.
Nerede çokluk !!!SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri