Gazetelere bakýyordum, cek cakla mart sonuna kadar 15 milyon kiþi aþýlanýrsa, çok iyiymiþ.
Dün gelen aþýlar, ancak 15 gün sonra yapýlacakmýþ nedense?
Yani kýsaca, havada bulut aþý iþini unut, 2 senede bitmez bu hýzla aþý.
Gazetelere bakýyordum, cek cakla mart sonuna kadar 15 milyon kiþi aþýlanýrsa, çok iyiymiþ.
Dün gelen aþýlar, ancak 15 gün sonra yapýlacakmýþ nedense?
Yani kýsaca, havada bulut aþý iþini unut, 2 senede bitmez bu hýzla aþý.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Abi baba 80 üstü o aþý olabiliyor. Anne 70 üssü sýra bekleyecek. 90 üssü olmadýðý için evde vurulmuyor. Bu nedenle evde toplu vurulmadýðý için annem babamla ayný anda aþý olamýyor.
Þimdi ikisi arasýnda bir grup var. Babamýn grubu bitmeden annemin grup baþlamýyor. Bu nedenle denk getiremiyoruz.
Ben bu kurallarýda sistemide çözemedim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Arkadaþlar para swapla geldi.Yani adamýn misal 1 milyon dolarý zaten hükümet tarafýndan 1 milyon dolar olarak geri verilecek.Adam bu bir milyon dolarý zaten kurdan baðýmsýz olarak geri alacak.Vurgun 8.5 dan bozulan kurla alýnan 3 aylýk TL faizde ve bu faizi 7.4 dan dolara dönmesinde .Bu söz bence gavurlara verilmiþ,adamlar da dolara ani atak yapmama sözü verdiler,þu anda tiyatronun büyük bankalarýn fonlarýn dolar düþecek tahminleri ile millete dolarý sattýrma kýsmý oynanýyor,ama benim gördüðüm artýk kimse bu yalanlara inanmýyor.Gavurlar amaçladýklarý çapta bir kar yapamýyacaklar,dolar bazýnda üç ayda yüzde 30 karla yetinmek zorunda kalacaklar.Bu karý artýk ne kadar vergi artýþý ile öderiz bilemiyorum.Ben ortalýkda her kademede dolandýrýcýlar görüyorum, dikkat edin bu iþin her aþamasý benim aklýma göre nitelikli dolandýrýcýlýk.Anamý þaapan kadý yapacak bir þey yok.
Adam bir milyon dolarý garantiledi,kendi faizi zaten yýllýk yüzde 1 falan,senin yüzde 17 faizinle zarar olasýlýðý nerdeyse sýfýr,kur kaç olursa olsun biz adamlara net kar transferi imkaný saðlýyoruz ,bu swap iþi ile.Adam swap olmadan dolar bozup direk gelse kur riskini de üstüne alacak,biz aman aðam olur mu öyle iþ risk falan ne demek ,canýný sýkma diyoruz bir yerde.
Faiz yüksek diye aðlayan deðil mi o saðlam azar gelmiþ açýklama yapmak zorunda kalmýþlar
Yer Ýmleri