Valla ben beþ yýl içinde 11 000 dolar bekliyorum ,onsta hedefim bu baya da konsevatif.Gümüþ tahminimi yazmýyayým,rasyo beklentim 30 ona göre þeedin .
Valla ben beþ yýl içinde 11 000 dolar bekliyorum ,onsta hedefim bu baya da konsevatif.Gümüþ tahminimi yazmýyayým,rasyo beklentim 30 ona göre þeedin .
Ana mantýk zaten, ABD'nin batmayacaðý bir þekilde çözüm bulacaðý ve bulduðu çözümü bütün dünyaya dayatacaðý yönünde, batarsa zaten oyun kapanýyor, hala oyun devam ettiðine göre herkes oyununu oynuyor. Gözaltý pazarýnda 3 gün sonra tahta kapanacak, hala tavan tavan giden hisse gibi. Farký, burada pazar komple mafyanýn, tahta kapatacak/kapattýracak alternatif yok yani.
O silah gücü, o nükleer güç, o denizler hakimiyeti, o üretim gücü, o enerji yataklarý onda olduðu sürece, ve küresel finans sisteminin admin yetkisi onlarda olduðu sürece Polat Alemdar ne yapsýn? Çok sýkýþýrsa erenler, Ctrl+Alt+Del yaparlar, zaten ben kurdum bu sistemi dünya ekonomisi için, þimdi de deðiþtiriyorum der, ne diyecen, mahkemeye mi verecen..
Zaten ben de o resetde ne olur onun üstüne gelecek planý yapýyorum sn achille ,tüm yollar da ondan altýna gümüþe çýkýyor.
Para arzý yuzunden 11olursa...
ohoo...
sokaklar panayýr olur..
evlilik yüzüðü gaspýndan dolayý
parmaða sütur atmaktan dikiþ makinasýna dönerim.. :he
olmaz kanýsýndayým..
bazý þeylerin fiyatý direk sosyal olaylara sebep olur..
mesela deneme..
5 yýla 15% faiz asgari ücret 5736TL
dolar 14,3TL
31.1 gram.. 11000 /31,1 = 353usd * 14.3 = 5047TL..
asgari ücret = 1 gram. hýrsýzlýk 1-3 yil arasý..
1 evlilik yuzüðü 10gram.. karý koca paket 20 gram.. 20AY..
adam çaldýðý yüzük kadar hapis yatmýyor..![]()
baklava çalsaydý 9 yýl yatarlardý ama.![]()
Yer Ýmleri