Asgari ücret 2800 lira ,adam gibi bir ev 500 bin,orta sýnýf araba 300 bin lira,bir yað 85 lira olmuþ bunlar sosyal patlama yapmýyor da bizim gariban altýn mý sosyal patlama yapacak,merak etmeyin bizim halk saðlamdýr patlamaz.Dünya halklarýna gelince ben bu forumda uzun süredir yazýyorum joker filminin sonunu iyi seyredin joker loading diyorum zaten.
Mühendis iki asgari ücrete ,doktor 3 asgari ücrete çalýþýyor buna alýþmýþ bir okumuþ kesimimiz var,yahu bu ne iþ bunca yýl okuduk ettik diye isyan da eden ben görmüyorum,aksine millet iþ buldu mu asgari ücrete bile göbek atýyor,deðiþik bir döneme girdik valla.
sosyal patlama demiyorum kriminal diyorum..
valla az acilde nöbet tutsanýz.. patlýyor mu kýrýlýyor mu görürsünüz.. ama altýn yerine lundbeck hissedi almak gerek..
o dediðiniz rakkamlarýn etkisi aþaðýdaki gibidir.
kabaca 12milyon civari psikiyatriklik olan var.. kültürel sebeplerden 1:3 gibidir tedavi isteme oraný 36 milyonun durumu sakat denebilir. nufusun yarýsý... tedavilik/destek ihtiyacýnda. kalaný da sosyal bulaþma yüzünden pek parlak deðildir..
insidans kritik eþiði üstü olduðu/geçildiði için birileri çalkalamaya karar verirse..
iyi tantana çýkar..
bu sadece bize has da deðil.. bir çok ülke böyle.. mesela abd çekleri þirin olsun diye göndermiyor.
sonra ülkede neden herþey kayýyor..
ahalinin ruh/akýl saðlýðýnýn ýrzýna geçilirse.. kayar.
Yer Ýmleri