Bence de hiç eksi olmadýk,o 20 yýl sonra eksiye düþtük ibaresi bence yanlýþ olmuþ,doðrusu ilk defa eksi olduk olmalýydý))))))Yanýlýyorsam bilen bir forumdaþ doðru bilgiyi verebilir.Benim bildiðim bu son dönemin benzeri yok.
Çiller'in, bir toplantý sýrasýnda baþýna kül tablasý fýrlattýðý Bülent Gültekin de sabrýnýn sonuna geliyor ve çok kýsa sürdürebildiði Merkez Bankasý Baþkanlýðý görevinden istifa ediyordu.
Valla benim bildiðim bir tek örnek bu var, yanlýþ hatýrlamýyorsam MB rezervleri 365 milyon dolara düþtü demiþti, Çiller'de kafasýna kül tablasýný ekleþtirmiþti.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Reha hocam benim bildiðim eskiden bu swab iþleri yoktu veya bahsi geçecek miktarlarda olmuyordu,merkezin výop da oynamasý falan da yapýlmýyordu,bir ton icada raðmen gene eksideler gene eksideler,bu kafayla da daha çok daha dayak yerler.Neden derseniz merkez dolar alamýyor,alsa millet hah burasý alým yeri diyecek,e sonunda ne olacak,iþ karakolluk olacak,komiser oturun orta bir yerde anlaþýn falan diyecek ,kuru bence 9 da 10 da tatlýya baðlarýz.
Yer Ýmleri