-
-

Originally Posted by
trust06
MCGinley ortalamasına göre (6.90 lar) 100 günlüğün altına çok sarkmamış, sarksa da kalıcı olmamış.
Fiboya göre ise 6.87 orada tutunamazsa 6,47 var.
Bu arada bana göre teknik falan hikaye oldu. 7.50 sağlam deniyordu, sonra 200 günlük ortalama kırılması zor vs, vs...
İpler mb nin elinde gibi en azından bir süre daha...

işler Mb. elinde gibi gözüküyor doğrudur tek silahı bence sadece faiz kaldı. Yabancılar şu dolar satıp faizden ve tahvilden güzel para kazanıyorlar. onlar tamam diyip gidince ne olacak sıcak para sonra bu yüksek faiz nereye kadar devam edecek böyle. MB. şu an alelacele bankalardaki DTH ları çözmek için vargücüyle bastırıyor sonra faiz indirime başlayacak çünkü...(nisan -mayıs başlar kanımca)
-

Originally Posted by
cevdet _060
işler Mb. elinde gibi gözüküyor doğrudur tek silahı bence sadece faiz kaldı. Yabancılar şu dolar satıp faizden ve tahvilden güzel para kazanıyorlar. onlar tamam diyip gidince ne olacak sıcak para sonra bu yüksek faiz nereye kadar devam edecek böyle. MB. şu an alelacele bankalardaki DTH ları çözmek için vargücüyle bastırıyor sonra faiz indirime başlayacak çünkü...(nisan -mayıs başlar kanımca)
zaten dth lar belli bir oranda çözülse yabancıya ihtiyaç olmaz...
o vakit yabancılar çıksalar da kur öyle çok hızlı yükselmeyebilir.
ben mb bu hafta faiz arttırırsa 6.50 leri hızlıca görebiliriz diye düşünüyorum.
ha yapma ihtimali düşük o başka...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri