-
Eğer amaç sadece kuru indirmek olsaydı merkez verirdi %20 faizi iş biterdi. Bu kadar görev değişikliği yapılmasının kuru 1-2 ay bu seviyelerde tutmak olduğunu düşünmüyorum. Bu yükselişler ölü kedi sıçraması gibi geliyor bana. Yarın merkezin min 100 bp artış yapacağını düşünüyorum
-

Originally Posted by
Crashontheway
Ben size demiştim aslanlar, kaplanlar, canavarlar , conconlar ...

bu tipini ...mi bi yerden tanıyorum ama çıkaramadım
kim bu
bir halt olacağı yok.
-
6,85’de bir buçuk ay sabit kaldığı dönemde herkes öldü sanmıştı. Ben ve bazı tecrübeli arkadaşlar ölmediğine emindik.
Fazla değil en geç Ağustos sonuna belli olur yine.
-
Borsada dayak başladı.
Dayak klübü
Şey: 7,0544
-
7,06+ kapanış benim günlükler ala geçer... 
7,13 vurursa pramitlerim.. 
yoksa saldırı gelir dolara.. +0,5 faiz isteriz 
aşağdan saldırcaz
-

Originally Posted by
EGEDUK
Borsada dayak başladı.
Dayak klübü
Şey: 7,0544
Borsadaki adam voliyi vurdu ne dayağı
kağıtlar %200-300 yaptı %5 gitse ne olur gitmese ne olur
-

Originally Posted by
shorts
Başkana dedim şu promter bağlantısıni yapanı kaçıralim yada su yazana rakı içirek. MK MK diye döktürür.
-

Originally Posted by
Ardasolar82
Eğer amaç sadece kuru indirmek olsaydı merkez verirdi %20 faizi iş biterdi. Bu kadar görev değişikliği yapılmasının kuru 1-2 ay bu seviyelerde tutmak olduğunu düşünmüyorum. Bu yükselişler ölü kedi sıçraması gibi geliyor bana. Yarın merkezin min 100 bp artış yapacağını düşünüyorum
Amaç nedir bir amaç olduğunu mu düşünüyorsun MB lari dünyada negatif faiz veriyor bize bak 17 dünyada bu faizi veren kaç ülke kaldı Afrika ülkelerine bir bak
Ben senin bu konuyu doğru anladığını düşünmüyorum , bir insan kendi oğlu , babası bile olsa yanlış olduğunda yanlışsin diyebilmeli doğru lari tabii destekle bence sorun yok biz böyle herşeye at gözlüğü ile bakarız ya hep çok iyi ya hep çok kötü .Artık yapılan yanlışlarla 1 puan faiz artışı bile bize acayip koyacak bak cmtesi günü araba muayenesi yaptıracağım 500 TL neredeyse egzoz ile at mi besleyelim .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri