Ayhan bey , açtýðýnýz baþlýk yine zararla kapatmaya 90 sayfa kaldý. Sizin gibi sakin ve merkez dostu biri daha baþlýk açmasýn) Sonunuz Selçuk Geçer gibi olmasýn . ( Birilerinin iç sesini yazdým. ) Ama gerçekten en tarafsýz, yönlendirmesiz ve hatta görüþ bildirmeyen baþlýk sahibi olarak þahsým adýna takdirlerimi sunarým. Dolarýn artýk yavaþ yavaþ suyunun ýsýtýldýðýný, yakýnda aniden kaynamaya baþlayacaðýný tahmin ediyorum. Bu nedenle en geç bu hafta sonu ben de kararýmý vereceðim.
Amin cümlemize... Kredi faiz indiriminden önceki konut fiyatlarý ile sonrasý arasý %150 ye yakýn fiyat artýþlarý var oturduðum bölgede 1.1m luk villa þuan 2.5 m oldu þaka gibi! Satýlýp satýlmamasý umrumda deðil biliyorum yarýn kredi faizi düþsün o villa 3.5 olacak ve gidip birisi onu alacak..
7,30 lardaydý dolar yani 1.1 ilk ev 150 bin dolardý þimdi 357 bin dolar
Gerçek bu maalesef...
Dolar bazýnda paranýzýnda artmasý lazým diðer türlü zarar hepsi
Zamanýmýzdan bir kaç özlü söz ekleyeyim baþlýðýmýzla ilgili; dolar bu,dolar da,boþalýr da-----dolar alanýn eli yanar----aldýlar dolarý yüksek fiyattan þimdi gara,gara düþünüyorlar-----bize ne dolardan,dolarla mý maaþ alýyoruz?100 dolar bozdurup makbuz getirene bir traþ bedava,1000 dolar bozdurup getirene....![]()
Yer Ýmleri