Yoksa kim ister milli paramizin deger kaybetmesini.
Soyulma, dolar al, diyoruz, vatan haini diyor.
Ille soyacak, kurtulusun yok.
Yoksa kim ister milli paramizin deger kaybetmesini.
Soyulma, dolar al, diyoruz, vatan haini diyor.
Ille soyacak, kurtulusun yok.
Bir de algi oyunu tezgahliyor, vatandas dolar bozmaya basladi yalaniyla.
Oysaki son 5 gundur, vatandas 3 Milyar dolar daha almis.
Merak ederim, bunlar gidince, Bloomberg'in yalakalari da gidecek mi ?
Hangi yuzle analistim diyecek.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yazmamak için kendimi forumdan uzak tutuyorum. Çok derin iþler dönüyor. Deðerli arkadaþlarým olayýn çok çok özetini yazmýþlar ancak olay çok daha vahim. Her zaman bu ülkede doðruyu gören ve halký aydýnlatmaya çalýþan insanlar ya suikastle öldürülmüþler ya da itibarsýzlaþtýrarak halkýndan kopararak aþaðýlayarak çukura atýlmýþlardýr.
Geçmiþi iyi bilen aydýnlar liderlik yapmaya, halký aydýnlatmaya tövbe etmiþlerdir. ( Bu halk padiþahlýk biat sisteminden çýkmadýðýndan , kim güçlü ise o tarafta olmak gibi gaflettedir ). Tam da güçlünün istediði ortam doðmuþtur. Kardeþ kardeþe güvenmeyecek, ayný yatakta yatan eþler acaba uykuda bana bir þey yaparmý korkusu yaþayacak kadar paranoyak ettiler bizi.
Milli mücadele her ne kadar milli deðerler etrafýnda toplanarak yapýlsa da asgari düzeyde para lazým. Artýk gerçek vatanseverlerde ne para ne de milli deðer kalmadýðýna ikna olduklarý anda bu iþi bitireceklerdir. ( þahsi fikrim olup, rüyalarýma girmektedir. )
Ben þimdiye kadar merkez bankasýyla (ya da kuru kim kontrol etmeye çalýþýyorsa, kýsaca MB diyelim) her inatlaþtýðýmda kazandým. Þimdi de inatlaþýyorum, ne kadar düþerse kur o kadar topluyorum.
Dað gibi zararýn üstünde oturuyorum þu an ama inadým saðlamdýr.
Ey merkez bankasý sen mi güçlüsün ben mi, hadi bakalým hodri meydan..
![]()
Yer Ýmleri