Muhtemelen 5.78 gibi bir maliyetimiz olacak son alýmý 5.35 olarak hesaba kattým. Bakalým bir yýlda 2 ye katladýmýz parada sonunda zarar mý yazacaðýz kar mý. Yýllýk yüzde 25 aldým mevduat faizini.
Muhtemelen 5.78 gibi bir maliyetimiz olacak son alýmý 5.35 olarak hesaba kattým. Bakalým bir yýlda 2 ye katladýmýz parada sonunda zarar mý yazacaðýz kar mý. Yýllýk yüzde 25 aldým mevduat faizini.
10 ay içerisinde 7.22 den satabilirsek alacaðýmýz dolar faizi kar kalýr. Tabi mevduata 25 ten fiks hesap ediyorum.
Sn.Tospa USD maliyetiniz nedir?
Eyvallah abi. Ýnþallah bakalým. Pederin parayý iþletiyoruz beraber. Son zamanlarda usd al-sat + faiz ile neredeyse ikiye katladýk. Artý ihtiyaç olmayan haydan gelen bir para. Hiç hesapta olmayan ufak bir tarlanýn duble yol ile deðerinin artmasý ve arsa statüsü kazanýp satýlmasýyla geldi. Zaman sýkýntýmýz yok. Bunlar avantajlarýmýz. Aldýk attýk kenara döviz vadeliye. Son bir parti alýr daha yapýp kapatýrýz bahsi. Unuturuz orada bir süre.
Tavsiye vermeyi çok sevmem ama samimiyetinize sýðýnarak.....
Mesela diyelim ki; 10,000 USD ýnýz var,
USD 15 yada 20 kademe yukarý gidince 500 USD satarým...
Sonra izlerim....
Elimde 9,500 USD kalýr....
Eðer USD yukarý yönlü devam ederse satmýþ olduðum bu 500 USD ý TL faizde deðerlendiririm.. Kalan 9500 USD ile yukarý yönlü kazanmaya devam ederim...
Bir kaç gün sonra olasý 15 yada 20 kuruþ geri çekilmede hemen satmýþ olduðum o 500 USD ý tekrar satýn alýrým..
Böyle 1 yada 2 kuruþ ortalamam iner hemde faizden almýþ olurdum hemde dalgayý ufakta olsa kademeli yakalamýþ olurdum....
Bol Kazançlar...
Yer Ýmleri