Originally Posted by
selka
O denli yazdým ki... O denli ikaz ettim ki? Anlayan çýkmadý.. 7 TL ye gelmiþ grafik yatayla 90 derece açý yapmýþ, "Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz" baþlýðýnda hala birbirini gazlayan tipler vardý...
8 TL olucak 9 tl olucak hatta hýzýný alamayýp 10 TL olucak oradan 11 TL diye yazanlar dahi vardý...
USD da formasyon an itibarý ile ÞELALE dir.. Düþen býçak tutulmaz nerde durur bilinmez, ancak tahmin edilir...
Çok açýk yazýyorum, Þubat 2019 tahminim USD da dip 4,85 TL dir... Bir an deðer yükselir ama deðecektir...
Arada tepkiler olur, iner çýkar..
Ama iki adým geri bir adým ileri olucaktýr...
MB 625 baz puan artýrmýþ, PAPAZ býrakýlmýþ hala malum baþlýkta USD 6 TL olur sabah diye vakit verenler var...
Kafayý 400 milyar USD dýþ borca takmýþlar kendi kendilerini gazlayýp sadece zararlarýnýn boyutunu artýrýyorlar...
Her zaman dedim ne ucuz ise onu alýn bekleyin. KY sýnýn yapacaðý iþ o idi...
7,11 TL de millet FULL DOLARÝZE iken ben battýklarýný iddia ettikleri FULL BANKA HÝSSE sinde idim...
(Atmýyorum, banka sayaflarýn da tek tek hangi fiyattan aldýklarým ve tarihleri vardýr, ispat edilir)
ÞÝmdi bankalar RALLY de USD da SELLALE..
Ama akýl yok bizlerde.. Rasyonalite yok bizlerde.. Mesela ben çok uygun bir yerden FULL VAKBN dayým... Ömrümün sonuna kadar VAKBN VAKBN VAKBN VAKBN VAKBN da asla demem...
Mesela VAKBN 6 TL USD 4,85 TL olunca VAKBN ý satýp USD alacaðým... Belki o vakit 1 yýlda USD da vade de kalacaðým..
Rasyonalite ve akýlcýlýk budur...
Ama bizler DUYGUSAL davranýyoruz ve hep kaybediyoruz...
USD USD USD USD:. 2018 yýlý için 3,75 TL den benim zirve noktam 5 TL idi... 6TL oldu 7 TL oldu 7,40 TL oldu ve USD alan insanlar vardý...
USD düþecek diye birþey yazýnca anýnda AFAROZ edildim.. FULL SÝYASET FULL AKILSIZLIK...
Her neyse...
Bol kazançlar...
(Ne yalan söyleyeyim malum baþlýða þunu yazmak isterdim.. "2 ay önce 7 TL den USD aldým USD þimdi 5,65 TL oldu zararým çok büyük ne yapmalýyým? Acil cevap...")
Ne alýk cevap verenler olur du...
Yer Ýmleri