Baþlýk þenlenmiþ....
Lakin, düzeyin korunmasý çok önemli...
Yukarýda Sn.nosfecagrý ve Sn. Pilavlý nýn ve Sn.efeyle nin ve diðer katýlýmcýlarýn yazýlarýný okudum. Gerçekten baðýrmadan, köpürmeden, hiddetlenmeden fikirlerini yazabilmiþler..
Katkýlarý ve fikirleri için teþekkürler...
Deðerli forumdaþlar,
Burada, yani internete girip, fikir okuyan insanlar arasýnda, düzey, üslup ve tarz çok önemli.. Burada yazý yazýp, okuyanlar büyük çoðunluk ile en az lisans düzey üniversite mezunu insanlar..
Ne olur, býrakalým azýcýk, USD ý da, borsayýda, siyaseti, bi'þey olmaz...
Buraya yazý yazan ve okuyan insanlarý ben Türkiye'nin entellektüeli olarak tanýmlýyorum.. Ýster o taraf ister bu taraf olsun...
Bu hususta en önemli þey birbirimize hakaret etmeden, küfür etmeden, suçlamadan, kýrýcý olmadan, kaba, saba olmadan fikirlerimizi çarpýþtýrmaktýr..
Eðer biz bunu baþaramaz isek, sokaktaki magandalara, trafikte ki teröristlere, hatta bebelere kurþun sýkan daðdaki cahil gerçek teröristleri nasýl eleþtireceðiz?
Önce özlediðimiz toplum ve çevreyi bizlerin burada kurabilmesi gerektiðini inanýyorum. Çünkü burada, bunu baþarabilecek her tür donanýma sahip insanlarýz.
Malum baþlýktan aforoz edildikten sonra, üzülmüþtüm.. Hak ettiniz demiþtim kendimce.. Toplumun düzelmesi adýna umudumu yitirmiþtim..
Çünkü, küçük de olsa, yatýrým yapabilme olgunluðunu gösteren; akademik olarak deðil, olgunluk ve tecrübe olarak; bu hüsnü niyeti birbirimize gösterebilmek zorunda idik..
Yarýn USD düþer , çýkar. Borsa iner çýkar...
Özlediðimiz çevreyi bir an olsa da gösterebildiðimiz için TEÞEKKÜRLER...
Yer Ýmleri