Çayý koyun geliyorum ;)
Sn.Logar....
Benim hangi hisse senetlerinde olduðumu, ve bist biraz daha düþerse hangi senetleri alacaðýmý Tuprs, Arclk, Kchol, Sahol ve VAKBN topiklerinde sorunuz....
Ben cevap vermeyeyim, inanmazsýnýz bana....
Siz USD yükselir deyip,
USD da pozisyonlanabilirsiniz..
Ve ben size asla kýzmam da...
Ben de USD düþecek deyip, hisse alabilirm...
Ama siz bana neden kýzýyorsunuz inanýn anlamýyorum...
Düþünce bunlar...
Fikir ve sonuç...
Hakaret deðil ki...
Saygýlar ve bol kazançlar dilerim...
Sayýn selka bunlarýn yapýsý böyle ben sana daha önce dedim dolar 8 olacak de seni baþkan yaparlar[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-T817 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teoriksel , uzman, yatýrýmcý vs görüþ öngörülerini harmanlanmasý:
Olur olmaz bilemiyoruz lakin global tahminler varsayýmlar bu þekil...
Virüs tüm ekonomileri sil baþtan dizayn ediyor, edecek, etmeye devam edecek...
1. Tüm ülkelerin sýnýrlarýný kapatmasý vs hareketsizlik nedeniyle 0 a yakýn petrol talebi , ve de artan üretimden dolayý , ve Ayrýca dünyanýn en büyük 2. Ve 3. Nüfuslarý olan Hindistan ve Pakistan da virüs etkisinin yeni baþlamasý, Hindistanýn bugün sokaða çýkma yasaðý ilan etmesi ile Petrol un daha da düþme ihtimalinin olmasý;
2. Dünyanýn en büyük 2. Ve 3. Nüfuslarý olan Hindistan ve Pakistan da virüs etkisinin yeni baþlamasý, Hindistanýn bugün sokaða çýkma yasaðý ilan etmesi ile ihtiyacý olacak Nakit sebebiyle elinde ki bol Altýnlarý nakite çevirme olasýlýðý ve Altýn da derin düþüþ ihtimali;
3. Bir çok ülkenin ihtiyacý olacak Nakit sebebiyle elinde ki kripto paralarý nakite çevirme olasýlýðý ve bitc vs lerde derin düþüþ ihtimali;
4. Ekonomik daralma sebebiyle; endekslerde kaybýn daha da derinleþme ihtimali; Ýlaç, Gýda, Tarým, Perakende, Buðday, Saðlýk sektörlerinde büyüme ; diðer sektörlerde büyük daralma ihtimali, Ýlaç ve Buðdaya 1 yýl içinde büyük talebin oluþmasý ve ya Dünyada buðday kýtlýðýnýn yaþanmasý ihtimali;
5. Birçok ekonominin yýkýlmasý; dolarýn grliþmekte olan ülke para birimlerine karþý deðer kazanmasý ihtimali; Avronun Ýtalyadan sebep büyük yara alma ihtimali ve Avrupanýn sýnýrlarýnýn eski haline dönme ihtimalinin dillendirilmesi;
Bakalým bu öngörülerin kaçý hiçbiri ya da hepsi???
1 yýllýk global öngörü
Asla Saðlýk ve Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Benim burada asla dolar düþecek diyenlere bir lafým yok bakýn bende ortalýk duzeldikten sonra dolarolin düþeceðini düþünüyorum. Ama dolar çöp demek çok komik. Çöp dolar çöp dolar diyenler acaba nereye yatýrým yaptilar. Hangi çöpe yatýrým yapmýþlardý.
son 100 mesajinizi okusak dolar çöp diyenlere kiziyorsunuz .
hissede olanlarin hissesini yari ya da 4 de 1 fiyata alacaksiniz.
ve su an tam portfoy dolardasiniz.
anlamisiz degil mi?
Yer Ýmleri