Firma köklü bir firma, iyi yönetiliyor, sürekli büyüyor, imkb'nin önü açýk ve trend yukarý, halka arz fiyatýnýn altýna gelse dahi panik yok ciddi rakamlara ulaþacaðýný düþünüyorum. Tekkeyi bekleyen çorbayý içer...Yatýrým tavsiyesi deðildir, þahsi görüþümdür.
birden fazla aracý kurumlardan talep alýnýyor mu yoksa tek bir kurumdan mý talep ediliyor.
baþka bankalarda olan fon gibi teminat olarak gösterilecek þeyler açýsýndan soruyorum
Birden fazla aracý kurumdan talep bile etseniz t.c kimlik e göre 1 tanesi kabul ediliyor ,Zaten oransal olduðu için tek kurumdan talep yaparsanýzda talep miktarýna göre hisse gelecek
birden fazla talep herkese eþit miktarda lot verilmesinde faydalý olur ama artýk ayný tc kimlikle birden fazla talep yok
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Bu halka arzda bende tribünde olacaðým.:hi:Bu halka arzda toplanan paralarýn þirkete faydasý olmayacak.:rtfm: Þirkete kaynak giriþi saðlamayan bir halka arzýn kýsa vadeli hareketler dýþýnda baþarýlý olma þansýný düþük görüyorum. Eðer olur da tavan görülürse tavan çözüldüðünde kademelerde derin boþluk olacaðýný ve dibe doðru gidebileceðini düþünüyorum. Satýþ fýrsatý bile vermeyebilir. Çünkü burada kurumsal desteði de özellikle çok düþük tutulmuþ. Eskiden sanel mühendislik in halka arzýna katýlmýþtým zamanýnda. ilk çýktýðý gün arz fiyatýnýn bile altýnda açýlýp arz fiyatýnýn üzerini günlerce görememiþti. Hepimiz bu nasýl olur diyorduk ama iskontolu el altýndan satýþlar vs olduðunu duymuþtuk..Kýsaca her arz iyi olacak diye kimse kendini þartlandýrmasýn.
Ancak baþvuranlar için tabi ki hayýrlý kazançlar dilerim. Umarým istedikleri gibi olur.
Teþekkürler sayýn Hayek,
Tam da bu yüzden halka arza katýlmayý düþünüyorum.
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri