390 k, t bank, yeni giriþ, 18.75 baðlandý. 32 gün.
Önceki sayfalarda Vakýfbank özel bankacýlýk için sormuþlar
Bugün Adana özel bankacýlýk tan
34 güne 18,80 soran aldým 500 k fazlasý için , normalde 18,75 demiþti ama baþka bir müþteri nin büyük rakamýný baðlarken
0,05 puan kýyaklýðýný yapmýþ MT
{ Çok memnunum)
Sn. alpermete ye katýlýyorum. Hem Ýzmir hem Ankara da bizzat çalýþtýðým bir bankadýr. Ayný þube de bile müþteri temsilcileri çok farklý olabiliyor. Bazen performans endiþesi bazen egolarý diyelim. Misal ; geçenlerde 15 den devam eden kiraz hesabý güncelleþtirmesi için komþum m.t. ni aradýðýnda '' mümkün deðil, sistem yükseltmiyor '' cevabýný aldý. Ayný müþteri temsilcisini ben aradýðýmda ( önceden patýrtýlý tanýþmamýz olmuþtu ) '' aslýnda sistem bu imkaný veriyor ama müþterinin seçimini bize býrakýyor. Biz de müþterinin durumuna göre iþlemi giriyoruz '' dedi. Lütfen güncellemeyi yapýnýz, gerekirse þube müdürünüze komþumu alýp getireyim dedim ve 17 ye yükselttiler.
Bu durum çoðu bankada böyle maalesef. En büyük sistemli dediðimiz Halkbank ta bugün bana 32 gün için 16,50 dediler. '' Yahu kardeþim yanýmda 1 saat önce arkadaþ 355 bin tl. 34 gün 18,50 den baðladý, adamýna göre faiz mi var '' dediðimde. Piþkince , evet banka politikasý olarak müþterimiz olmayanlara tabela oraný veriyoruz dedi.
Kapitalist sistemde her orani verebilir.siz uyanik olun!
Yer Ýmleri