-
Istanbul yada ankara olabilir. Kendim doğuda görevliyim. Ama bazen ankara ve istanbula gidip geliyorum.
-
-
Herkese iyi geceler, gram altın al sat yapan arkadaşlar var mıdır acaba yoksa herkes orta-uzun vade yatırım mı yapıyor?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Petrol fiyatlarının bu kadar düşmesiyle altının üretim maliyeti içinde en büyük pay olan enerjideki düşüşün üretim maliyetlerini bu oranda düşüreceği söyleniyor.
Bu ons fiyatını baskılayabilirmiş.
-
Bugün fed'in repo piyasasına sağladığı likidite $168 milyar, talep edilen miktar $226 milyar .... haftaya fed toplantısında 1% faiz indirimi bekleyenler var... yakında QE'ye parasal genişlemeye başlanmasa 1929 buhranı devede kulak kalır... veya piyasaları kapatırlar ..
-

Originally Posted by
Cannnnn
Herkese iyi geceler, gram altın al sat yapan arkadaşlar var mıdır acaba yoksa herkes orta-uzun vade yatırım mı yapıyor?
312.11 aldım 840 gram 327.50 sattım düşerse diye beklemedeyim 320 civarı alıcıyım .buradan kazandığımım 11-12 bin lira borsada 26 bin zararın yarısı olmasada epey yama oldu zarara
-
Nereden işlem yapıyorsunuz, birde neye göre yapıyorsunuz, bir stratejiniz var mı yoksa?
-
Bu altın neden düştü ? Dow yüzde 5-7 çakıldığında margin call denildi... peki bugünkü yükselişte yine verdiler xau'ya ... çok basit... çöküşten kurtarma takımı devreye girmiş, başka türlü açıklanamaz.. https://www.zerohedge.com/markets/pl...s-market-crash
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri